Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları Kısa kodu

KOÇ

İletişim konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle uzun zamandır haberleşemediğiniz kişilerle uzun görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Aklınızda bulunan bir takım girişimlerinizi faaliyete geçirebilmek için uygun zaman bugün olabilir. Hırsınıza yenik şekilde davranışlarda bulunur, sabırsızlığınızın yaratacağı etkiyle hareket ettiğiniz takdirde başarı seviyeniz git gide aşağılara düşebilir. Aşk hayatınızda bir takım hareketlenmelerin olabileceği sinyalini alır gibi olsanız da pek fazla bir değişiklik yaşamayacaksınızdır. Bugün beklentilerinizi düşük tutmanız moral ve motivasyonunuz açısından olumsuz etkilenmemek için yararlı olacaktır. Gün içerisindeki gelişmeleri iyice analiz etmeniz size katacağı olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

BOĞA

Elinizde var olanla yetinmeyi iyi bilen bir burç olan boğa burçları, bugün bunu pek fazla göz önünde bulunduramayabilir. Daha fazla elde etmek istediğiniz şeyler olduğu sürece olumsuzlukların da peşinde gelebileceği bir gün geçirebilirsiniz. Sürekli tekrara düştüğünüz konuları fark ettiğinizde kendinizde olumsuz bir ruh halini hissedebilirsiniz. Kendi hayatınız için çok uzun süredir yapmış olduğunuz planlarınızı yürürlülüğe koymak için uygun zamanlar yakalayabilirsiniz. Dağınık bir yaşantınız var ise yaşantınızı biraz daha düzene sokmak hiçte fena olmayacaktır. Kendinizi kötü hissettiğiniz anlarda yakın arkadaşlarınızdan yardım isteyecek olmanız size iyi gelecektir.

İKİZLER

Geçmişinizde yaşamış olduğunuz güzel anılarınız sık sık hatırınızda canlanabilir. Bu anılar sizi ara sıra üzüntüye sokacak olsa da yaşantınızın hala devam ettiğini ve melankolik olmanın size pek bir getirisi olmayacağını hatırlamalısınız. Gününüzde önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük yaşantınız içerisinde yapacağınız gözlemler ve alacağınız bazı kararlar sizi her ne kadar ikilemde bırakacak olsa da bir sonuca varmanız gerektiğini unutmamalısınız. Ailenizle aranızda ufak tefek sürtüşmeler olacak olsa da küskünlükler meydana gelmeyecektir. Evinizde bir takım değişikliklere gitmek moral ve motivasyonunuzu yükseltecektir.

[PAGE]

YENGEÇ

Gün içerisinde gerçekleşecek olan olaylara vereceğiniz tepkiler normalinden fazla duygusal olabilir. Olayların sonucunda edindiğiniz tecrübeler geleceğinizde size iyi bir dönüş sağlayacaktır. İlişkinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir. Yaşanacak olan hareketlenmeler olumlu yönde ilerleme gösterebilir. Kıyafetleriniz veya dış görünüşünüzde bazı değişiklikler gerçekleştirmeniz gerektiğini düşünebilir ve bazı değişiklikler yaratabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedebilmek için yapmaktan hoşlandığınız hobilerinize ağırlık vermek size çok daha iyi gelecektir. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla bazı konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ters düştüğünüz konuların sudan sebepler olduğunu çabuk fark edecek ve arayı toparlamak isteyeceksiniz.

ASLAN

Finansal kaynaklarınızdaki zayıflama nedeniyle maddi açıdan güven kaybı yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda maddi konulardaki harcamalarınızı dizginleyemiyor oluşunuz zor duruma düşürebilir.  Özellikle son dönem borçlarınızın çok olması sizi derin düşüncelere çekebilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle aranızdaki bağınızın güçlenmeye başlayabileceği bir dönem sizinle birlikte olabilir. Arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılabilir veya kendi aranızda etkinlikler oluşturabilirsiniz. İş hayatınızda ise kendinize olan güveniniz her geçen gün artış gösterdiğinden dolayı başarınızda artışlar mümkün olacaktır. Özellikle işinizde kendinizi kanıtlayabilmek için uygun şartlar oluşacak ve beklentinizi karşılayabileceksiniz.

BAŞAK

Uzun süredir ilgilenemediğiniz iş konuları karşısında kendinizi paslanmış gibi hissedebilir, beklediğiniz performansı göstermede güçlük çekebilirsiniz. Ancak bunu çok fazla dert etmemeniz gerekecek. Üstünden geçecek ufak zaman dilimi telafi etmenize yardımcı olacak. Değer verdiğiniz bazı konular olabilir. Bu konulara son zamanlarda fazla zaman ayıramamışsanız uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içerisinde gelişecek bazı olaylara tanık olmanız gözlemci olma açısından tecrübe katacaktır. Hiç beklenmedik anlarda geleceğinizi etkileyecek bazı olaylarla yüz göz olabilirsiniz. Son zamanlarda şans gerektirecek konularda iyi gelişmeler yaşayacaksınız. Yüzünüzün güleceği günler yakınınızda.

[PAGE]

TERAZİ

Heyecanı yükseltecek olaylara ve konulara karşı ilginiz bu aralar artış gösterebilir.  Risk almanız gereken yerlerde korkusuzca kararlar alabilir, sadece hedefe yönelebilirsiniz. Günün sonunda kendinizi her ne kadar yorgun hissedecek olsa da gününüzün kaliteli geçtiğine dair düşünceleriniz hakim olacak. Aşk hayatınızda ise bazı kararsızlıklar, kara bulutlar hakim olabilir. Kendinizi kötü hissedeceğiniz anlarınızda yanınızda olmasını istediğiniz kişiler olamayabilir. Bu durum her ne kadar canınızı sıkacak olsa da bunu kabullenmeniz daha doğru olacaktır. İş hayatınızda sizi heyecanlandıracak bazı fırsatlarla karşılaşabilir, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP

Gün içerisinde almış olduğunuz bazı kararlar geleceğinize etkisi olacağından dolayı daha fazla düşünme gereği duyabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızdan gelen gelirlerinizi dengeli bir şekilde ayarlayamayacak oluşunuz maddi konularda sizi sıkıntılara düşürebilir. Son zamanlarda daha fazla eğlenceye düşkün bir şekilde günlerinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Aile ilişkilerinizle geçirdiğiniz zamanlarınız diğer zamanlara kıyasla azalma göstermiş olabilir. Bunu telafi etmek için yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Geçmişinizde yaşamış olduğunuz olumsuzluklar ara sıra aklınıza yansıyacak olsa da bunlara gülümsemeniz gerektiğini bugün daha iyi fark edebilirsiniz.

YAY

Son zamanlarda çok fazla unutkanlık sorunu yaşayabilirsiniz. Unutkanlığınızdan dolayı günlük rutininizde aksayan bazı durumlar söz konusu olabilir. Daha sakin ortamların içerisinde zaman geçirecek olmanız daha iyi odaklanabilmeniz için iyi bir tercih olacaktır. Aşk hayatınızda bir takım hareketlenmeler gündeme gelecektir. Partnerinizle birlikte alacağınız kararlar karşılıklı memnuniyeti doğuracak. Yapmaktan pek hoşlanmadığınız bazı işler size sorumluluk şeklinde yüklenebilir. Bu tarz sorumluluklardan uzaklaşmaya çalışmanız daha fazla eziyet yaratacaktır. Bu yüzden sadece sonuca odaklanmanızda fayda var.

[PAGE]

OĞLAK

Uzun zamandır ilgilenemediğiniz bazı hobilerinizle yeniden ilgilenmek isteği duyabilirsiniz. Ancak bu isteğinizle birlikte iş başına koyulduğunuzda eskisi gibi bazı şeyleri iyi yapamadığınızı fark edebilirsiniz. Bunun sonucunda da çabuk pes etmeye meyilli davranışlarda bulunabilirsiniz. İnatçı karakteriniz bu aralar biraz daha sakin tepkiler verecektir. Anlaşamadığınız kişilerle daha ılımlı bir ilişki kurabilir, çözüm odaklı düşünce yapısına bürünebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini düşünebilir, böylelikle arkadaşlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Gözünüzü korkutan bazı işler söz konusu ise bu işlerinizden bir süre daha uzak durmak iyi bir tercih olabilir.

KOVA

Değer vermiş olduğunuz kişilerden aynı ölçüde değer beklerken hayal kırıklığına düşebilirsiniz. Bu durum sizi her ne kadar üzecek olsa da güçlü kalmaya özen göstermelisiniz. Gün içerisindeki gelişmeler sizin farklı tercihler yapmanıza sebep olacaktır. Uzun süredir ilgilenmediğiniz işleriniz var ise yakın zamanda bu işlerle yeniden meşgul olabilirsiniz. Bu geri dönüşünüzde kendinizde bir takım eksikler görecek olursanız bu eksiklerin normal olduğunu fark etmelisiniz.  Maddi açıdan gününüz biraz sizi zorlayacak gibi duruyor olsa da günün sonunda finansal kaynaklarınızı düzene koyabileceğiniz bazı fırsatlar yakalayacaksınız.

BALIK

Yaşantınız standartlarında seyir ederken beklenmedik bir yerden alacağınız bazı haberlerle bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Çevrenizde çok güvendiğiniz kişilere karşı şüpheli yaklaşımlarınız olabilir. Bu durum biraz kuruntu olacak olsa da sınırını aşmadan sorgulamak hiçte fena olmayabilir. Geçmişinizden gelecek olan bazı zorlukları aşabilmek için uygun şartlar sağlanabilir. Bu şartları değerlendirebilmek sizin elinizde. Elinizde var olan işlerinize olan tutumunuz daha bir titiz olacaktır. İş hayatınızda yönetici altında bir çalışansanız sorumluluklarınızdan dolayı takdir edileceksiniz. Aşk hayatınız ise durağan bir halde olması canınızı sıkabilir. Ancak endişe etmeyin. Yakın zamanda aşk kokusu etrafınızı hızlıca saracak.

Editör: TE Bilisim