KOÇ

Bugün sizi heyecanlandıracak güzel bir gün iyi bir başlangıç yapacaksınız. Seyahate çıkma ihtimaliniz var hazırlıklı olun bir miktar para ayırmayı unutmayın. Aile fertleriniz ile yapacağınız görüşmelerde bağlarınız daha da güçleneceğini farkedecek ve bu durumdan hoşnut olacaksınız düşüncelerinizle  Duygularınız bu arada pek size olumlu şeyler yaptırmıyor bu durumda sıkışıp kalabiliyorsunuz. Hayallerinizin peşinden gitmeyi tercih etmelisiniz kriterlerinizi kafanızda ufak ufak belirlemeyi unutmayın bu sizi kolaylaştoracaktır.

BOĞA

Bugün sinirlendiğiniz ne varsa karşınıza çıkacak ve sizinde daha önceden tedbirli olduğunuz için karşınıza çıkacak tüm olumsuzluklara göğüs gereceksiniz. Ailenizde ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz fakat her şeyin üstesinden geleceksiniz. Doğru düşünüp doğru kararlar alırsanız geleceğinize dair çok güzel planlar olacağından emin olun. Aşka yatınızda borcunu ilerleme yok ama olmayacak diye bir kayde yok siz yine de etrafımıza dikkatli bakınmayı unutmayın.

İKİZLER

Alıngan bir şekilde güne uyandığınızı hissedeceğiniz biraz keyifsiz gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar sanki sürekli sizin uğraştığını düşüneceksiniz ancak bu düşünceniz tamamıyla sizin alıngan tavrınızdan kaynaklı olacak. Keyifli zaman geçirmek için arayıştan kaçınmayın. Yakın zamanda size destek olmak isteyen insanlar olabilir. Onları geri çevirmeniz maddi veya manevi kısmetinizin kapanmasına neden olabilir. Finansal olarak yaşadığınız sıkıntıların son günlerine gelmeye başlayacaksınız. Tedirgin davranışlarınızı bir kenara bırakmanız gerektiği bir dönem. Aşk hayatınız için eğer bir sevgiliniz varsa sevgilinize karşı ilgiyi arttırmanız, eğer hayatınızda biri yoksa da etrafınızdaki kısmetleri görmeniz için başınızı yerden kaldırmanız gerek.

YENGEÇ

Eğlenceli bir zaman geçireceğiniz bir gün daha güzel olacağına inandığınız insanlar sizinle olacak. Ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz fakat kafanıza takmamanızı öneririm daha da üstünüze gelebilir alttan almamaya bakın. Sıkıntılarınızdan kurtulacağınız bir gün biraz daha sabırlı olmanızı öneririm. Dikkatsizlik konusunda daha tedbirli davranın çünkü sizin yararınıza olacak aksi taktirde sanki duvarlar üstünüze geliyormuş gibi hissedeceksiniz. Sağlık sorunlarınızı dikkat etmenizi tavsiye ederim.

ASLAN

Bu ara ilişkinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz biraz daha alttan almaya bakarsanız sizinde yararınıza olacaktır. Biraz daha sabredersen sıkıntıların üzerinden gelebileceğini ailen ve sen de farkındasın. İş hayatının biraz sıkıntılı dönemindesin ancak bu sorunlar gelecek bir haberle rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Sağlığınız gayet yerinde olacağı günler sizi bekliyor ancak yinede dikkat etmenizde fayda var. Harcamalarınıza biraz dikkat edin.

BAŞAK

Güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu günlük ilişkilerinizde çevreniz tarafından fark edilecek. Başarılı bir gün geçireceksiniz. Başarınıza engel olmak isteyen bir takım insanlar olabilir. Bu insanlarla uğraşmak yerine ilgilenmemek sizin için çok daha sağlıklı bir karar olacaktır. İlişkinizin huzura kavuşacağı, ufak tefek sorunlarınızın huzurla sonuçlanması olası. Elinize bir takım geçecek para olabilir. Bu parayı işinize yatırım yapmanız doğru tercih olacaktır. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir dönem.

YAY

Bomba gibi bir güne uyanacaksınız ve heyecanla günün temposuna çok hızlı ayak uyduracaksınız. Sevdiğinizi mutlu etmeye çalışın. Basit sokaktan kopardığınız çiçekle 2-3 güzel cümle bile buna yeterli olacaktır. Yalnız bir yaşantı sürüyorsanız da yakın çevreden sizinle mutlu olmak isteyen birisi size aşkını ilan edebilir. İyi ölçmeniz gereken bir durum olabilir. Geçireceğiniz bu mutlu günün ardından ufak çaplı sağlık problemleri sizin canınızı sıkacak gibi olsa da kolay atlatacağınız bir dönem. Şans bu aralar sizden yana. Oynayacağınız küçük maliyetli şans oyunu yüzünüzde tebessüm bıraktıracak sonuçlar elde edebilirsiniz. İşinizde başarıyı yakalayacağınız dönemdesiniz. Başarınıza güvenip çalışmayı elden bırakmayın. 

AKREP

22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Yoğun bir iş temposuna ayak uydurmanız gerektiğinin farkına varacaksınız. İşinizde işvereninizle aranızda geçireceğiniz diyaloglarla orta noktayı bulmak için çabalayacaksınız. Temennilerinizden vazgeçmeyin. Edinmiş olduğunuz borçların yavaş yavaş kapanmaya başlayacağı günler yakınlaşıyor. Aklınızdaki bazı kötü düşünceler sizin yaşantınızda mutluluğunuza gölge düşürmeye çalışsa da tek yapmanız gereken gülmek olacak. Ailenizle irtibatınızın biraz zayıflayacağı zamanlardasınız. Bağınızı güçlü tutmakta fayda var. Beklenmedik sorunlar karşısında güçlü gözükmeniz gereken en ideal zaman içerisindesiniz.

TERAZİ

Terslik ve aksiliklerin bugün biraz musallat olacağı bir güne uyanacaksınız. Gözlerinizle birebir şahit olacağınız bir takım durumlar karşısında dimdik durmanızın en doğru karar olacağı aşikar. Aşk hayatınızda yeni insanın hayatınıza girmesi olası. Herhangi bir ilişkiye sahipseniz de ilişkiniz sağlıklı temeller üzerinde olacağından emin olacaksınız. Ters bir güne uyanmış olsanız da günün sonunda yastığa başınızı koyduğunuzda derin bir nefes alarak gününüzü huzurlu tamamlayacaksınız. 

BALIK

Maddi açıdan rahatlık seviyenin daha ileri noktalara geleceğin döneme çok yakınsın. Çevrende bulunan veya aile içerisinde olan birine vereceğin şans ile her ikinizinde yaşantısı belirli bir düzene oturacak. Bu şans gerek maddi gerekse manevi olabilir. Sağlık bakımından kendinde hissetmiş olduğun rahatsızlıkların önemli rahatsızlığın işareti olabilir. Tedbiri elden bırakmamalısın. Bugün aşk ile aran pek iyi değil. Duygusal yanından ziyade mantığının daha ağır bastığı bir dönem içerisindesin.

KOVA

Bulunmuş olduğun çevrede fazlasıyla dikkat çektiğinden dolayı çekiciliğini yediremeyen bazı kişiler tarafınca oyuna getirilebilir, oyunun içine alınabilirsin. Bu aralar biraz kendine dönük olman senin yararına olacaktır. Çok yakında hayaline yakın bir iş teklifiyle karşılaşabilirsin.  Şansının yüksek olduğu bu aralarda çoğu konuda avantajlı olacaksın. Aile içerisinde bir kişi size yol göstermeye çalışabilir. Dinlemekte fayda var. Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa bu dönem çocuğunuzla daha fazla zaman geçirmeniz gerekecek. 

OĞLAK

Melankolik duygularınız sizi çok sık rahatsız edecek. Eğer bir partneriniz varsa bu durum partnerinizle aranızın açılmasına sebebiyet verecek. Duygularınızı biraz bastırmalısınız. Duygularınızın ağır basması üstünüze bir kara bulut gibi sinecekmişçesine bir hissiyata girecek olsanızda günün sonunda çevrenin hoş yaklaşımları bu kasvetin bozulmasını sağlayacak. Kötü bir gün geçireceğini hisseden oğlakların bugün sosyalleşmeye ihtiyaçları var. Bir birikim yapmak gibi düşüncelerinizin oluşması an meselesi. Dikkatinizi iyi vererek bugün işinizde iyi bir performans göstermeniz kendinizi değerli hissetmenize yardımcı olacak.