İşte  Günlük Burç Yorumları

 Koç Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu: Salı günü toplumsal konulara verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Para ile ilgili konularda oturtamadığınız bazı konuşmalar, gerginliklere neden olabilir. Kimseyle kavga etmeyin özellikle maddi konular yüzünden agresif tavırlarınızı etrafınıza yansıtmayın. Çarşamba yakın çevrenizle bağlantılarda problemler olabilirken bu hafta randevularınızda, iş görüşmelerinde çok da destekli olmayacaksınız. Çeşitli engeller, gecikmeler ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlara odaklanın.

 Boğa Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Boğa Burcu: Güneş’in Satürn'le olan dik açısı, para ile ilgili konularda bu hafta dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Önemli konuşmalar devrede ve güzel gelişmeler de var fakat beklediğiniz paranın gelmemesi ya da dolandırılma gibi etkilere karşı Çarşamba günü dikkat edin. Salı günü enerjinizi doğru kullanmak çok da kolay olmayacak. İş ve aile hayatınızda gerginlikler olabilir. Cuma günü para ile ilgili konularda güzel gelişmeler karşınıza gelirken bayramın birinci günü günlük işlerinizde koşturmalarınız hızlı olabilir.


 

 İkizler Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

İkizler Burcu: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Alerjiler, solunum yolları sıkıntıları, ayak bölgesi rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun. Salı günü Mars'ın Plüton’la dik açısı var. Yola çıkacaksanız hiç tanımadığınız yerdeki insanlarla problemler görülebilir. Bu dönem kimseye bulaşmayın ya da büyük tepkiler vermeyin. Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma ve sonrası keyifli etkiler devrede. Hayatınızla ilgili konularda dilinizden düşürmediğiniz bir isteğinizin gerçekleşme potansiyeli çok yakın.


 

[PAGE]



 Yengeç Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

Yengeç Burcu: Bayramda yurt dışında olmayı düşünüyorsanız ve vize alamadıysanız başka planları devreye sokmanız gerekiyor. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler varsa burada sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir. Salı günü Mars'ın Plüton’la dik açısı maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kavgadan kaçınmaya çalışın. Cuma günü moralinizi düzeltecek haberler karşınıza gelebilir.



 

 Aslan Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Aslan Burcu: Salı günü Mars'ın Plüton’la dik açısı var, sevdiğiniz insanın ailesiyle ya da kendi ailenizle bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlığa düşmemeye çalışın. Bazı konuları içinizde biriktirmenizden kaynaklı olarak olmadık bir yerde tartışma çıkabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkinizde de zorlanabilirsiniz. Cuma günü önemli bir aktivite keyfinizi yerine getirebilir. Bu hafta olumsuzluktan uzak durun ve sorun yaşıyorsanız doğru zamanda arkadaşlarınızla bunları paylaşmayı da unutmayın.


 

 Başak Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu

Başak Burcu: Bu hafta kariyeriniz önemli. Kendinizi göstermek istediğiniz konular, kafanızda da planlar var. Annenizin sağlıkla ilgili problemleri devrede olurken sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerde zorlanmalar olabilir. Kavgalardan uzak durun. Cuma günü keyifli zamanları temsil ediyor. Kariyeriniz için bir şeyler istemekten korkmayın, çünkü Cuma günü bunların gerçekleşmesi anlamında önemli bir gün. Hafta sonu bayrama doğru giderken harcamalarınız yüksek olabilir.

[PAGE]


 Terazi Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Uzak yerlerden beklediğiniz haberler, kafanızda seyahat planları var ama bu planlar aksayabilir. Vize sıkıntıları oluşabilir. İşlerinizi son dakikaya bırakmamaya çalışın. Salı günü borsada yatırım yapıyorsanız enerjinizi aşağıya çekici etkiler devrede olabilir. Bu hafta maddi konularda desteklenmiyorsunuz. Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma itibariyle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerde güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Pazar günü Bayramın birinci günü tam da size yakışır şekilde oldukça hareketli geçebilir.

 Akrep Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Hareketli bir hafta, para ile ilgili konulara odaklanmış durumdasınız. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Karşı taraftan bir adım bekleyebilir ve bunları göremedikçe enerjiniz düşebilir. Salı günü ailenizle, sevdiğiniz kişiyle gerginlik yaşamamaya çalışın. Cuma Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu maddi konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek. Bayram öncesi elinize bir para geçebilir. Beklentilerinizin karşılığını alabilirsiniz.


 

 Yay Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu –

Yay Burcu: Özel hayatınız bu hafta önemli. Hayatınıza bir insanı alma potansiyeliniz yüksek ama görüşmek istediğiniz kişinin hayatında bazı aksilikler, gecikmeler, devreye girebilir. Zorlamayın, olayları akışına bırakın. Sevdiğinizle olmayacak diye düşündüğünüz noktalarda Cuma günü ilişkideki problemlerin masaya yatırılması, önemli yerlerden gelecek güzel haberler devrede olacak. Güzel dileklerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Salı günü kazalara sakarlıklara dikkat edin, enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz.

[PAGE]


 Oğlak Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Salı günü Mars'ın Plüton'la dik açısı para ile ilgili işlerinizde problemleri karşınıza getirebilir. Çarşamba günü önemli bir işinizde, bir konunun istediğiniz gibi çözülmemesi, düşündüğünüz gibi olmaması durumunda yelkenleri suya indirmeyin. Çarşamba günü dolandırılmaya veya size verilecek yanlış bilgilere karşı gözünüz açık olsun. İş ortamlarınızla, sağlıkla ilgili konularda güzel gelişmeler Cuma itibariyle devreye girecek. İşle ilgili kafanızda planlar varsa Cuma günü bu isteklerinizi hareketlendirebilirsiniz.


 

Nuray Sayarı 12 Temmuz 2024 Burç Yorumları... Bugün Hangi Burçlar Şanslı? Aşk Ve İş Yorumları Nuray Sayarı 12 Temmuz 2024 Burç Yorumları... Bugün Hangi Burçlar Şanslı? Aşk Ve İş Yorumları

 Kova Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu

Kova Burcu: Aşk hayatınız oldukça keyifli, size keyif veren konu ve olaylarla ilgilenmek istiyorsunuz. Aşkı hayatınızı almak istiyorsanız şanslı bir dönemdesiniz. Çarşamba günü maddi konularda beklediğinizi alamayabilirsiniz. Ev ortamlarınızda çok öfkeli olabilirsiniz. Bayram öncesi bu tepkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu ile aşk hayatınız, gelecekle ilgili konular, eğitim, çocuklarla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz.


 

 Balık Burcu 11 Haziran Salı Günlük Yorumu –

Balık Burcu: Bu hafta başında sırt ağrılarına, tansiyon iniş çıkışlarına açık olabilirsiniz. Bayrama doğru bir ebeveyninizin sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir yerin alımı satımı ile ilgili konuları bu haftaya denk getirmeyin . Cuma günü Güneş ve Merkür'ün kavuşumu ile bu alanda çok daha doğru adımlar atılabilir. Mars ve Plüton dik açısı yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanacağınızı gösteriyor. Bayrama girişte harcamalarınız yüksek olabilir ama ikinci günü itibarıyla gezmeye, keyifli vakit geçirmeye açık olacaksınız.



 

Editör: Ercan SOMER