Koç

Koç burcu bugün olumlu enerjiler ile karşı karşıya. Evet, sizin de mutlu olma zamanınız gelmişti. O gün bugün ve bundan sonraki birkaç hafta için geçerli. Bazılarının iş hayatı için bazılarının ise aile hayatında olumlu, güzel gelişmeler yaşanacak. Sağlık ile alakalı ise size şimdilik önerimiz, dikkatli olmanız. Bel ve sırt bölgesi için ağrıları tetikleyebilecek enerjiler var. Önümüzdeki günlerde ise son derece keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak enerjiler olduğunu fark edeceksiniz. Günlük burç yorumları sayesinde, Koç burcunun günlük, haftalık olarak hangi enerjilerle karşılaşacağı bilgisi takip edilebilir. Mutluluk şimdi koçun enerjisinde.

Boğa

Aile içerisindeki bireylerden birinin yaşamış olduğu küçük bir sağlık problemi için alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Resmi kurumlarla ilgilenmeniz gereken bir zamana adım atabilirsiniz. Uzun zamandır çabalamış olduğunuz işleriniz olumlu sonuçlara kavuşacak. Sosyal çevrenizde sizi üzen, hatta kalbinizi kıran birisi olmuş olabilir. Duygusal anlamda çok fazla yıpranmış olabilirsiniz. Belki de yıpranmanızın en büyük sebebi kalbinizi kıran kişi kaynaklı olabilir. Çevrenizde veya ailenizden bir kişi size karşı soğuk tavırlar içerisinde bulunabilir. Soğuk tavırlarını size bir şekilde aktarmak istese de bunu anlayamamış olabilirsiniz. Bugün bunun farkına varabilir ve nerede ne yanlış yaptığınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

İkizler

Ne yapacağını bilen, planlı ve organize çalışan İkizler burcunu bugün durgun enerjiler karşılıyor. İkizler burcu için sakin günlerin geldiğini söyleyebiliriz. Hem iş hayatınız hem de aile hayatınız ve özel ilişkilerinizde sakin bir döneme giriyorsunuz. Karar verme konusunda, önünüze çıkan tercihler konusunda acele etmeseniz iyi olur. Sonraki süreçte alacağınız kararlarda daha mantıklı hareket etmeniz olağan. İlişkiler ile alakalı haftalık burç yorumları ile daha genele yayılan bir şekilde kararları vermeniz sağlanabilir. Bizim önerimiz ise özellikle ilişkileriniz ile alakalı hızlı kararlar almamanız.  Bu sakin dönemde sadece ne yapacağınızı düşünerek geçirmeniz, hayatınız için daha iyi olacak.

[PAGE]

Yengeç

Duygusal yengeç burçlarını bir süre daha duygusal günler bekliyor. Bugün itibari ile aile hayatınızda duygusal gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ailenizde üzüntülü bir haber ya da ailenizde sizi mutluluktan ağlatacak kadar bir haber alabilirsiniz. Göz yaşlarınızı tutamayacağınız bir güne merhaba diyorsunuz. Yengeç burçları, genel olarak iş hayatı konusunda idealist olmayı başarıyor. Buna devam ettiğiniz bir süreç olacağından endişelenmeden önemli adımlarınızı da atabilirsiniz. İlişkilere gelince… Sanırım yengeç burçları bu konuda pek şanslı değil. Bu dönemde de şansınız olmayacak gibi duruyor. İş hayatına ve aile hayatına odaklanarak bu süreci en iyi şekilde atlatmanızı öneriyoruz.

Aslan

Uzaklardan gelecek bir haber tüm mutsuzluğunuzu alıp götürecek ve yüzünüzün gülmesine sebep olacak. Büyük bir kısmet sizi bekliyor. Yakın zamanda alacağınız haberler sizi çok sevindirecek gibi gözüküyor. Bu haber işiniz hakkında olabilir. Haberin beraberinde büyük değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu aralar size iyi gelecek düzeyde parça parça paralar elinize geçebilir. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostunuz hakkında üzücü haberler alabilirsiniz. Arkadaşınızı ziyaret etmek amacıyla yola koyulmak isteyebilirsiniz. Bünyenizde yaşamış olduğunuz ufak tefek sağlık sorunları nedeniyle endişelenebilirsiniz. Şansınıza güvenmek isteyebileceğiniz bir güne adım atabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmelerin yaşanması için beklenilen zaman çok yakınınızda.



Başak

Başak burçları da mutsuzluktan bugünlerde nasibini alacak bir dönemde. Ne yazık ki iş ve aile yaşantınızda işler karışıyor. Üzülmeyin! Tüm bu karmaşaların sonunda, hayatınıza yanınızda kalması gereken kişiler ile devam etmeyi başaracaksınız. Siz her zaman ince eleyip sık dokuyan, mantığı ile hareket eden insanlarsınız. Bu dönemde de bunu sağlayacaksınız. İkili ilişkiler, arkadaş ortamında bir eleme sürecine girebilirsiniz. Artık sizin için neyin iyi neyin doğru olduğuna karar vermenin tam zamanı. Günlük burç yorumu ve diğer burç yorumları ile enerjiler hakkında aldığınız bilgiler, sakin kalmanızı da öneriyor olacak. Sakinliğinizi korumanız durumunda en doğru kararları vereceğinize eminiz.

[PAGE]

Terazi

Dinleneceğiniz bir döneme girmeye hazır mısınız? Çünkü hayatınızda her şeyin tıkır tıkır işlediği günler geliyor. Zor günleri geride bıraktığınız. Artık sizin için keyifli günler geliyor. Aile yaşantınızda sizi sevindirecek sağlık haberleri alabilirsiniz. Bu haberler size arkadaş ortamından da gelebilir. Kendi sağlığınız ile alakalı ise el ve ayak bölümlerinin hassas olduğu bir gün olabilir. Dikkatli olmanız durumunda sağlık sorunu da yaşamadan, güzel bir gün geçireceksiniz. İlişkiler ile alakalı ise sanırım biraz daha sakin olmanız gerekiyor. Sabırlı ve sakin olduğunuz sürece başaracaksınız.

Akrep

Son günlerde sizi sakin tutmak çok zor! Siz her zaman içi içine sığmayan insanlarsınız. Bugün de güzel bir gün olması için enerjinizi biraz daha yatıştırmanız gerekiyor. Sakin kalmayı başarmanız halinde ilişkilerinizde de başarılı olacaksınız. Genel olarak ikili ilişkiler sizi olumlu etkiliyor. Biri ile olmak size güç veriyor. Elbette bu günleri ailenizle olarak da geçirebilirsiniz. Birileri ile olma, sevgi ihtiyacınızı aileniz ile karşılayabilirsiniz. Sağlıklı olduğunuz bir dönemdesiniz. Güzel enerjiler ve günler sizi bekliyor. Hem mutluluk hem de başarı bugün sizinle olacak.

Yay

Eğlencenin merkezi yaylar şu sıra biraz durgun. Bugün de sizin için sakin geçecek gibi duruyor. Genel olarak gezmeyi, eğlenmeyi, arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven insanlarsınız. Son günlerde ise üstünüzde gezenlerin mavi etkisi var. Durgun ve kıyıya vurmuş gibi hissediyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirin. Kendiniz için yol çizmek ve güzel kararlar almak için doğru bir dönem. Yay burçları böyle dönemlerde içine kapanır. Yay burcu günlük yorum tamamen sizin enerjiniz hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlar. Bunun için günlük kararlarda acele hareket etmeden, kendinizden emin olduğunuz adımlar ile ilerleyin.

[PAGE]

Oğlak

Oğlak burçları her zaman ben ne zaman mutlu olacağım diye isyan ediyor. Artık buna bir son vereceksiniz. Özellikle iş hayatınızda olumlu gelişmeler olabilecek bir gün. En çok iş hayatınız ile alakalı gelişmelere mutlu olan işkolik burç için en güzel haberi veriyoruz. Bugün otoritelere talep sunmak için de harika bir gün. Sakin olmayı başardığınızda, siz de başarılı olmak adına attığınız her adımdan olumlu sonuçlar alacaksınız. İdeallerinize kavuşacağınız belirgin adımlar atmak, bir şeylerin güzel başlangıcına vesile olmak bugün olabilir. Güzel enerjileri kaçırmayın. İlişkiler için ise siz de burçların ilişki kısmında mutsuz olan yanısınız. Ne yazık ki emeklerinizin karşılığını almanız güç oluyor. Kendinizden ödün vermediğiniz ilişkilerde daha mutlu olacağınızı siz de göreceksiniz.

Kova

Kova burçları için önemli karar alacakları bir dönem. Bugün iş hayatınızla ilgili sizi de güzel enerjiler bekliyor. İdealist olacağınız bir gün olacağından mutlu olmadığınız yerden kaçma günü diyebiliriz. Sizin için aslında uzun zamandır kararlar aldığınız bir dönem. Yapmanız gereken ise aslında kararlı olmak. Kararlı hareket ederek, iş hayatınızı da mutlu olduğunuz bir yöne çekebilirsiniz. Sağlık alanında ise bir süredir zorluk yaşıyordunuz.  Bugün ise geride kalacak sağlık sorunları var. Üzülmeden, gerekli önlemleri alarak sağlık sorunlarını başınızdan hemen atacaksınız. Kas ve kemik ağrıları yaşamanız söz konusu. Endişelenmeden, tıbbi destek alarak çözüm sağlayabilirsiniz.

Balık

Duygusallıktan ödün vermeyen sevgili balık burçları… Sizin hangi gününüz somu realist geçiyor ki? Her zaman kalbinizin köşesinde kalan son kararınız ile hareket ediyorsunuz. Aslında iş hayatınızda, eğitim ve kariyer konularında biraz mantıklı olmaya özen göstermeniz gereken bir gün. Eğer bir karar almanız gerekiyorsa, lütfen mantıklı olun. Duygusal ilişkiler için ise her zaman kalbinize göre hareket ediyorsunuz. Sizi mutlu edecek olanın ne olduğunu bilerek, ona göre hareket edebilirsiniz. Balık burçları için keyifli bir dönem, aile yaşantısı ile olacak. Anne olanlar için bu dönemi çocukları ile geçirmesini öneriyoruz. Burç yorumları günlük bilgileri, balık burçlarının da enerjileri değerlendirmesini sağlayacak. Olumlu aile enerjilerini kaçırmayın.

Editör: TE Bilisim