Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları Kısa kodu

KOÇ

Her ne kadar doğru adımlar attığınızı düşünüyor olmuş olsanız da bazı yerlerde bazı eksikliklerinizin olduğunu kabul etmeniz gerekebilir. Hassas dönemin içerisine girebilir ve aşırı alınganlıklarınız söz konusu olabilir. Ancak son zamanlarda çevrenizdeki insanlarla yaşamış olduğunuz sorunlarınız çözüme kavuşturabilme konusunda başarılı olacaksınız.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sürekli değişkenlik gösteren havalar karşısında kendinizi iyi korumanız gerekebilir. Aksi takdirde hastalık gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Keyfinizi kaçırmaya yönelik davranışlarda bulunan kişilerle aranızdaki iletişimi koparma isteğiniz oluşabilir.

BOĞA

Hırsınız ve azminizle hedeflediğiniz konulardaki başarıya ulaşmak adına önünüze daha kısa ve kolay yollar açılacaktır. Ancak aklınıza takılan soru işaretlerinin cevaplarını bulma konusunda biraz zayıf kalabilirsiniz. Bu  noktada her konuda güvendiğiniz kişilerle diyalog halinde olmak size yarar sağlayacaktır.

Aşk hayatınızda ise birliktelik yaşadığınız kişiyle bazı konularda zıt fikirlere sahip olabilir ve bu durum sizi biraz zor duruma sokabilir. Çözüme kavuşabilmenin tek yolu alttan almak olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Hoşunuza gidilmeyen davranışları karşı tarafa sergilemekten de çekinin. İş konusunda gündeme gelebilecek bir hareketlilik söz konusu olmayabilir.

İKİZLER

Size önem arz edecek konularda fevri davranışlardan uzak durmalı ve kendinizi kontrol altına almalısınız. Toleranslı yaklaşımlarınızla kendinizi daha iyi ifade edebilecek ve gerginlik yaşanması muhtemel olaylardan uzak kalabileceksinizdir. Kendinize güvenmeli ve en iyisini başarabileceğinize inanmalısınız.

Canınızı sıkacağını düşündüğünüz olayları mıknatıs gibi çekiyor olsanız da bunu çok fazla kafanıza takmamayı denemelisiniz. Başarınızı engellediğini düşündüğünüz kişi veya kişilerle aranıza biraz mesafe koymanız yerinde bir müdahale olabilir.

İş hayatınızda sizi tatmin edecek bir takım gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun zamandır planını yapmış olduğunuz şeylere ulaşmaya çok yakın olacaksınız.

[PAGE]

YENGEÇ

Kendinizi sakin hissedeceğiniz ve gerginlikten uzak olabileceğiniz bir güne adım atacaksınızdır. Üstünüzde mental bir yorgunluk olsa da enerjiniz yerinde olacaktır. Çevrenizdeki kişilerle bir araya geldiğinizde yapılacak olan planlara çabuk adapte olacak ve iyi geçinmeye yönelik tutumlar sergileyeceksinizdir.

Bugünkü pozitif yaklaşımlarınız aşk hayatınızda da hissedilebilecek ve olumlu görüşlerinizle partnerinizin kalbini yeniden kazanabilmek için fırsatlar yakalayacaksınızdır. Eğer ilişkinizde ufak tefek bazı pürüzler oluşsa da bunların üstünde çok fazla durmamaya özen gösterin.

Tadınızın kaçmaması için önemli müdahale olacaktır. İyi düşündüğünüz her şeyin anahtarı elinizde olacak. İyi düşünmeyi elden bırakmayın.

ASLAN

Geçirdiğiniz sıkıntılı dönemlerin etkisi üstünüzde kalıntı bırakmak yerine size tecrübeler katacaktır. Bazı konularda kazanacağınız tecrübe ve olgunluklarınız geleceğiniz için bir yatırım. Bugün, yaşam enerjinizi yenilemenin tam zamanı. Kendinize olan inancınızdan asla vazgeçmek istemeyecek ve hedeflerinize rahatlıkla ulaşacaksınız.

Bunun yanında anı yaşamayı da kendinizden ihmal etmiyorsunuz. Ancak günlük yaşantınızı çok hızlı yaşamanız sizi belli bir süre sonra yorabilir. Bazı şeyleri yavaşlatmalı ve kendi seyrine bırakmanız gerekebilir.

Aslan burcunda bugün aşk konusunda hareketlenmeler gündeme gelebilir. Partneriniz olup olmaması fark etmeksizin karşı cinsinizden size bazı atılımlar söz konusu olabilir.

BAŞAK

Aile hayatınız içerisinde güvence altına almak istediğiniz bazı durumlar söz konusu olabilir. Her ne kadar olumsuz bir konu meydana gelmemiş olsa da içinizden böyle bir eksiklik yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda yoğun bir duygusallık yaşayabilir ve duygu patlaması oluşabilir.

Bazı konularda çevrenizdeki kişilerden teselliler arayabilir, bu şekilde kendinizi sakinleştirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanabilecek gerginlikler karşısında sabırlı tutumlarda bulunacak ve olayların büyümemesine özen göstereceksinizdir.

İnsanlara karşı dengeli yaklaşımlarınızla yumuşatıcı bir etki bırakabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bazı haberlerle hayatınızda bir takım değişikliklere gidebilirsiniz.

[PAGE]

TERAZİ

Kişisel ihtiyaçlarınıza daha fazla yöneleceğiniz bir dönem gündeme gelebilir. Bazı konularda yaşamış olduğunuz uyum sıkıntıları yavaş yavaş yerini çözüme bırakmaya başlayacaktır.

Partnerinizle aranızda yaşamış olduğunuz tartışmalar var ise bunların toparlanabilmesi konusunda siz tarafından gerçekleşecek atılımlar gündeme gelebilir. Görmüş olduğunuz eksiklerinizi toparlayabilmek sizin elinizde.

Olaylara bakış açınızı duygusallıktan ziyade mantık şeklinde yoğunlaştırmanız gerekebilir. Çünkü duygusallıkla kapılacağınız rehavet doğru adımlar atabilmenize engel olabilir. Maddi konularda bütçe sıkıntısı yaşıyor olsanız da durumunuzdan çok fazla memnuniyetsizlik yaşamayacaksınızdır. Biraz tasarruf girişiminde bulunmak hiçte fena sayılmaz.

AKREP

Hayatınızdaki ilgilenmeniz gereken konulardaki ilgi dağılımını tam olarak ayarlayamadığınızdan dolayı bazı yerlerde eksiklikler yaşayabilir ve bunları dengeleyebilmek adına bir takım girişimleriniz söz konusu olabilir. Etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminizdeki anlaşabilirliği daha iyi yerlere taşıyabilmek adına girişimleriniz olabilir. Gün içerisinde farklılaşma eğilimi gösteren olaylara olan uyumunuza ağırlık vereceksinizdir. Kendiniz haricinde ilgilendiğiniz şeylerle de kendinizi çok fazla ihmal edebilir  ve motivasyon düşüklüğü yaşayabilirsiniz.

Yakın zamanda kısa mesafeli seyahatler gündeme gelebilir. Özellikle iş hayatınıza dayalı seyahatler bu dönemde artış gösterebilir. İş hayatınızdaki çalışmalarınızdaki saydamlığınız üstlerinizin dikkatinden kaçmayacağından şüpheniz olmasın.

YAY

Son zamanlarda geçmişe çok fazla yönelebilir ve geçmişte kalmış her türlü şeye karşı özlem duyabilirsiniz. Özellikle mutluluğunuzun geçmişinize göre daha düşük olması halinde bu durum ikiye katlanmaya müsait bir halde olacaktır. Yakın çevrenizdeki insanların sizin yanınızda olduğunu, size destek vermek istediğini gözden kaçırmamaya özen gösterin. İş hayatınızda yoğun ve sıkı çalışma temposu sizi olduğundan daha fazla yormuş olabilir

Bu yorgunluğunuzun sinire dönüşmesine izin vermeyin. Maddi konularda sıkıntıların yoğun bir şekilde yaşanabileceği dönemin içerisinde olabilirsiniz. Durumunuzu düzeltebilmeniz için kendi gerekli ihtiyaçlarınızdan fedakarlık etmek daha büyük sorunlara yol açacaktır.

[PAGE]

OĞLAK

Gereksiz yere yapacağınız harcamalarla zor günleri davet ettiğinizi görmeniz gerekebilir. Lüks yaşantıya düşkün olabilirsiniz. Bu durum bu zamanlar içersinde sizi çok fazla yıpratacaktır.

Kendinize çeki düzen vermeniz konusunda yakın çevrenizdeki kişilerden uyarılar alabilirsiniz. Bu uyarıları ters algılamamalısınız. Çünkü içinde bulunmuş olduğunuz durumun farkında olmayabilirsiniz. Ancak azim konusunda başarılı bir karaktere sahip olduğunuzdan dolayı farkındalığı kazandığınız andan itibaren durumu değiştirebilirsiniz.

İş hayatınızda ise bulunduğunuz mevkiinin daha üstünü hedefleyebilir ve bunun üzerine bir takım planlar kurabilirsiniz. Şu sıralar kendinizi garantiye alma isteğiniz artış gösterebilir.

 

KOVA

Aile içerisindeki bireylerle daha yakın bir ilişki içerisine girebilir ve ailenize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı  şeyleri daha iyi konuma getirebilmek adına kendinizi daha çok çalışmaya itebilirsiniz Çalışma gücünün yüksek olan bir burç olsanız da bedeniniz buna sık bir şekilde olduğu için tahammül edemeyecek hale girebilir. Bazı şeyleri akışına bırakmanızda fayda var.

Partnerinizle birlikte gireceğiniz diyaloglarda karşınızdaki kişinin konuşmalarına alınabilir ve bu durum daha da ileri seviyeye taşınırsa kırıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Kendinizi haklı olarak gördüğünüz durumlarda ilgili ortamlardan uzaklaştırmanız iyi bir seçim olabilir.

BALIK

Sosyal çevrenizde bulunan kişilerle sık sık iletişime geçebilir ve iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Yoğunluğun artışa geçebileceği bir dönem sizi bekliyor olabilir. Gün içerisinde çok fazla telefon görüşmesinde bulunabilir, normalinden daha fazla kişilerle irtibat kurabilirsiniz. Plan ve programsız bir şekilde güne başlarsanız sizi bitkin bir hal içerisine çekecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınız haricinde aşk hayatınızda da aynı şekilde aktif olmak isteyebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişinin plan ve programlarına da saygı göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Birlikteliğinizde ayak uydurmanız gereken konular olabilir. Ucunu kaçıracağınız bazı durumlar size ciddi zararlar açabilir.

Editör: TE Bilisim