Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları Kısa kodu

Burçlar Günlük Yorumlar

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugünü nasıl geçireceğiniz tamamen Koç burcu bireylerine kalmış. Uyuşmazlıklar ile dolu bir gün geçirebilir veya kendiniz ve sevdikleriniz için verimli ve huzurlu bir zamanın başlangıcını seçebilirsiniz. Unutma, birini affetmek, yaptıklarını hoş karşıladığın anlamına gelmez. Sadece sizin veya yaptığınız şey üzerinde herhangi bir gücü olmasına izin vermeyi reddettiğiniz anlamına gelir. Egonuzun gösteriyi yürütmesine izin vermek yerine, eylemlerinizi kalbinizin bilgisi ve bilgeliğiyle bilgilendirin.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Hiçbir şey için endişelenme. Son zamanlarda bir şey zihnini ağır bir şekilde etkiliyorsa, derin bir oh çekebilirsin çünkü işler değişmek üzere. Yıldızların her zaman beklediğiniz biçimde yardım göndermediğini hatırlamanızda fayda var. Bu nedenle yolunuzda alışılmadık bir şey çıktığında ya da birisi çıktığında Boğa burçları zihinlerini açık tutmalıdırlar. Dualarınızın cevabı pek yakında karşınıza çıkabilir aynı zamanda. Duygusallığının seni zayıf düşürdüğünü düşünme. Yoğun duygusal yönlerini kendine gizle ve mantıklı kararlar almaya çalış.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Çocukken çoğu zaman bir şey yaptığınızda karşılığınızı alamadığınız zamanlar oldu mu? Kozmos şimdi bunu yapmanız için size bir şans verdi. Başka bir deyişle, "hapisten kurtulma" kartının göksel karşılığı. Yani düzeltmek istediğiniz bir şey veya baştan başlamak isteyeceğiniz biri varsa, şimdi şansınız. Yıldızlar, şimdi harekete geçerseniz tüm işaretlerin tam bir uzlaşmaya işaret ettiğini söylüyor. İkizler burcu için bugün eskiler ile uzlaşma günü denilebilir.

[PAGE]

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bu ana şimdiki zaman denmesinin bir nedeni var, çünkü neler olup bittiğine dikkat etmek için aldığınız her fırsat gerçekten bir armağan. Eğer bir durum yoğunsa veya hisler yükseliyorsa, kaçmak veya kendi yarattığınız bir yanılsamayla onu yumuşatmaya çalışmak yerine önünüzde olan gerçekliğe odaklanmayı öğrenin. Yengeç burçları için bir deneyimin bütünlüğünü anlamak, kelimelerin ötesinde paha biçilmezdir. Bunun değerini bilmelisiniz. Aylık yorum: İlerleyen günlerde, duygusal denge ve içsel huzur arayışınızda daha fazla odaklanmanız gerekebilir.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ne dilediğine dikkat et, çünkü elde edebileceğin dilek, düşünmek istediğinden çok daha fazla gerçek içeriyor. Elbette, dilemenin püf noktası, sorulacak doğru şeyleri bilmektir. Gizli umutlarınızı ve arzularınızı inceleyin. Hangileri sadece diğer insanları etkilemek için? Bunları dışarı atın. Sormanız "gerektiğini" düşündüğünüz kişiler hangileri? Bunları da unutma Aslan burcu, bunları da bildiğine göre artık doğru bir dilekte bulunabilirsin. Dileğini gerçekleştirmek için her zaman kozmosun bunu gerçekleştirmesini beklememelisin. İlk adımı senin atacağın bir gün olacak bugün. Aylık yorum: İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, kariyer hedeflerin için önemli adımlar atabilirsin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Küçük beyaz yalanlar iyidir, hatta bazen sosyal olarak gerekli, ancak çizgiyi ne zaman çekeceğini bilmek Başak burcu için önemlidir. En tehlikeli yalanlar, sosyal etkileşimin çarklarını yağlayan yalanlar değil, kendinize söylediklerinizdir. Açıkça olmadığınız bir durumla mutlu olduğunuzu iddia etmeyi bırakın. Gerçek mutluluğu şimdi aramaya başlayın. Eğer mutluluğu bulamayacağınızı düşünüyorsanız, ne kadar mutsuz olduğunuzu aklınıza getirin ve şu ana hapsolmaktan vazgeçin. Aylık yorum: İlişkilerde daha fazla iletişim kurma ve duygusal açıdan daha açık olma zamanı geldi.

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorum

Merak etmeyin ve  fazla endişelenmeyin. Çünkü biri seni olduğun gibi seviyor. Evet, bu sizi ve tüm sözde kusurlarınızı bile içerir. Hiç kimse mükemmel değildir, aynı zamanda olsalardı, sıkıcı, çekilmez ve sıfır eğlenceli olurlardı. Kendinizi biraz gevşetin, bir mola verin, sırtınıza vurun veya üçünü birden yapın. Ne gerekiyorsa yapın, böylece kendinize daha çok zaman

 ayırın ve ne kadar harika olduğunuzu görün. Sonuçta Terazi burçları övülmeyi de severler. Övüldüklerinde en iyi işi yaparlar. Aylık yorum: Finansal konularda dikkatli olmalısınız; tasarruf etme ve harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemli olabilir.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Hayalleriniz şu anda o kadar güçlü ki neredeyse gerçek hayattan daha canlı görünüyorlar. Beklenen ve beklenmedik yollardan size gelen birçok ilham ve bilgiyle, sizin için verimli bir zaman, bu zamanı iyi kullanmalısın Akrep burcu. Şu anda daha büyük güçlerle kesinlikle temas halinde olsanız da, ayaklarınızı yere sağlam bir şekilde bastığınızdan emin olun. Ayaklarınızı yere sağlam basmak, hayallerinize de ulaşmanızda yararlı olacaktır. Bunu unutmayın ve yürümeye devam edin! Aylık yorum: Kişisel gelişim ve öğrenme için harika bir ay olabilir; yeni beceriler öğrenmek veya mevcut yeteneklerinizi geliştirmek için fırsatları değerlendirin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Kendi gerçekliğinize kendinizi kaptırarak o gerçeklikte yaşamak sizin için belki kolay olabilir, ama gerçek hayatta da kaçırdığınız o kadar çok şey var ki. Bugün gözlerinizi açmanız için önemli bir gün. Fırsatlar kapıda ve siz onlara göz kapadıkça elinizden kaçacaklar. Yay burcu, tüm burçların içinde en çok eğlenceye düşkün insanların burcudur. Mizah duygunuzu ve yaşama sevincinizi olduğu gibi korumak için kendinize en az birkaç saat izin verin. Yaşama sevincinizi başkalarıyla da paylaşmayı seviyorsunuz ve bu daha çok bir sevinç veriyor size. Kendinize vakit ayırdıktan sonra sevdiklerinizle de konuşmayı unutmayın. Aylık yorum: İş ve kariyerle ilgili önemli bir karar almanın zamanı geldi, ama acele etmeyin; tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin.

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Pratik bir burç olan Oğlak burcu makul tipli insanlardan oluşur, ancak aynı zamanda daha sık dikkat etmeniz gereken derin ruhsal ve yaratıcı bir tarafınız da var. Bunun gibi anlarda dinlenmenize, hayal kurmanıza ve bir hobi ile uğraşmaya izin vermek iyi bir fikirdir - bilirsiniz, hayal gücünü ve sezgiyi harekete geçiren sol beyin aktiviteleridir. Kafanızın bulutların arasında olması konusunda da endişelenmeyin. Ayaklarınız, bunun olmasına izin vermeyecek kadar yere çok sağlam basıyor. Oğlak burcu olarak hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin ve cennete uzanan merdivenlere sağlam adımlar atarak tırmanmaya çalışın. Bulutların arasında dolaşacaksınız bir gün, kaygılanmayın. Aylık yorum: İlişkilerde derinleşme ve duygusal bağlarınızı güçlendirme şansınız olabilir; açık iletişim kurmaktan çekinmeyin.

Kova Burcu Günlük Yorum

Bir şeyin bittiği yerde diğeri başlar. Zodyak’ın tüm burçları arasında, Kova burcu olarak bu gerçeği çoğundan daha iyi biliyor ve kabul ediyorsunuz ve bu nedenle değişimle ilgili bazı Zodyak kuzenlerinizden daha kolay bir zaman geçiriyorsunuz. Şu anda, size çok daha iyi uyan bir durumdan diğerine zarif bir geçiş yapmak söz konusu olduğunda sihirli bir dokunuşa sahipsiniz. Bu fırsat penceresini açıkken kullanın. Fırsatları kaçırmayın ve değişime de hazır olun. Değişim beraberinde birçok fırsatlar ile gelir unutmayın. Aylık yorum: Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz ve yeni projelere odaklanabileceğiniz bir ay olabilir; ilhamınızı takip edin.

Balık Burcu Günlük Yorum

Ne kadar küçük olursa olsun, kendinizi tedavi etmenin bir yolunu bulun. Belki bu, kendinize taze çiçekler almak veya çok uzun bir sıcak banyo yapmak anlamına gelir. Belki de bu, dişlerini gıcırdatan o belirli biriyle konuşmamak anlamına geliyor. Bugün Balık burcu olarak kendinize karşı nazik ve kibar olun. Aslında, partneriniz, çocuğunuz ya da en iyi arkadaşınız gibi davranın. Sen de başkaları hakkında ne kadar iyi düşünüyorsan kendin hakkında da aynı düşünceyi hak ediyorsun. Kendine iyi davranmalı ve bunu hak ettiğini düşünmelisin. Ama egonu da kabartmamalısın. Böylelikle yaptıklarının karşılığını diğerleri tarafından daha çok görebileceksin. Aylık yorum: Sağlığınıza daha fazla özen gösterme zamanı geldi; düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimsemeye çalışın.

Editör: TE Bilisim