Bünyan’da Öğretmenler Günü Kutlaması: Başkan Metin’den Öğretmenlere Teşekkür Mesajı

1 Min Read

Öğretmenler Günü’nde Öğretmenlere Özel Buluşma

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bünyan’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, İlçe Kaymakamı Yücel Erdem ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, ilçede görev yapan öğretmenleri Birinci Cam Seyir Terası Tesisleri’nde ağırladı.

Öğretmenlere Teşekkür Mesajı

Etkinlikte konuşan Başkan Selahattin Metin, geleceği şekillendiren öğretmenlere yönelik içten bir teşekkür sundu. Bu özel günde, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı büyük bir özveriyle eğiten tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Onların çabaları sayesinde Bünyan’ın geleceği daha sağlam ve aydınlık olacak,” şeklinde ifadeler kullandı. Ayrıca, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak sağlık ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini diledi.

Başkan Metin, bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara da özel bir teşekkürde bulunarak, öğretmenlerin toplumdaki önemine dikkat çekti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version