Bünyan’da Geleneksel Yaz Şenliği Coşkusu!
Bünyan Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen 2. Geleneksel Yaz Şenliği, katılımcılar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.
Etkinlikte Ünlü Sanatçılar Sahne Aldı
Bünyan Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinlik, ünlü isimler Umut Akyürek ve Muzaffer Elitaş’ın performanslarıyla taçlandı ve bu etkileyici konserle sona erdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, hem müzikal bir şölen yaşadılar hem de yaz şenliğinin tadını doyasıya çıkardılar. Organizasyonu üstlenen Bünyan Belediyesi, yerel halkın sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmaya devam ederken, Belediye Başkanı Selahattin Metin, “Bünyan’da birlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren bir etkinliği daha geride bıraktığımız için mutluyuz. Hemşerilerimizin yüzlerindeki gülümseme, tüm çabalarımıza değiyor. Bu etkinliğe destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gelecek dönemlerde de bu coşkuyla bir arada olmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Protokol ve Vatandaşların Katılımı Büyük oldu
Şenlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, ilçe protokolü ve çok sayıda Bünyanlı’nın yer aldığı gözlemlendi.