Bulgaristan Teknik Direktörü Dimitrov: Türkiye Maçında Dikkatli Olmamız Gerekiyordu

1 Min Read

Bulgaristan Teknik Direktörü Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Bulgaristan’ın teknik direktörü Aleksandar Dimitrov, Türkiye ile oynadıkları maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “İlk karşılaşmadaki hataları tekrarlamamak için taraftarlarımızdan büyük bir baskı hissettik” ifadelerini kullandı.

2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nun beşinci maçında Bulgaristan, deplasmanda Türkiye’ye 2-0 yenildi. Maç ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dimitrov, “İlk maçta performansımız iyiydi ancak bireysel hatalarla karşılaştık. Şimdi oynadığımız takım Türkiye, oldukça güçlü bir ekibin sahibi ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Onlarla oynamak bizim için bir onur. Yapmamamız gereken hataları önlemek için ciddi bir baskı altında hissettik ve elimizden geleni yapmak için çabaladık” şeklinde açıklamada bulundu.

Dimitrov’un bu açıklamaları, Bulgar futbol camiasında önemli bir etki yaratırken, takımın geleceği hakkında da merak uyandırdı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version