Malatya’da İnşaat Faaliyetleri Hızla Devam Ediyor
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İsmetiye Mahallesi’nde yer alan rezerv alanlarında çeşitli incelemelerde bulundu. Tüfenkci, “Şu anda geniş yolları, modern dükkanları ve hızla yükselen konutları görmek bizleri oldukça memnun ediyor.” şeklinde konuştu.
Ticari Alanlar ve İnşaat Çalışmaları
Eski Niyazi Mısri olarak bilinen bölge ile Kavaklıbağ ve Şıkşık mahallelerinde gerçekleştirilen projeleri yerinde gören Tüfenkci, yoğun bir inşaat sürecinin devam ettiğini belirtti. Caddelerin geniş tutulduğunu ve ticari alanların dikkatlice planlandığını vurgulayan Tüfenkci, “Bu alanda oluşacak ticari merkezler, Malatya’nın ekonomik hayatını deprem öncesindeki seviyeden daha yükseğe taşıyacak. Yeni konseptlerle şehrimize canlılık katılacak. Esnaflarımıza şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Modern Dairelerle Yeni Bir Yaşam Alanı
Bölgedeki hak sahipleri için inşa edilen konutları da inceleyen Tüfenkci, 3+1 formatında tasarlanan modern dairelerin farklı ve yenilikçi bir mimariyle yapıldığını belirtti. “Hak sahiplerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bu bölgenin rezerv alanı olarak ilan edilmesi için yoğun çaba göstermiştik. Şu anki gelişmeler bizleri son derece memnun ediyor.” dedi.
İnşaat sürecinin hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Tüfenkci, projelerin önümüzdeki yılın ortalarına doğru tamamlanarak konutlar ve iş yerlerinin hak sahiplerine teslim edilmesini umduğunu ifade etti. Sürecin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na, Büyükşehir Belediyesi’ne, milletvekillerine ve AK Parti teşkilatına teşekkürlerini iletti. Tüfenkci’ye bu ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, bölgede bulunan muhtar ve TOKİ yetkilileri eşlik etti.
MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ REZERV ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ REZERV ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ REZERV ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU





