Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bülent Bölükbaşı: “Konsantrasyon Eksiğimizi Giderip Yukarılara Çıkacağız”

    Ümraniyespor Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Iğdır FK’ya 1-0 yenildikleri maçın ardından, oyuncularının çabasından memnun olduğunu ancak konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirtti. Bölükbaşı, bu sorunu çözerek ligde daha üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Ümraniyespor Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı’ndan Açıklama

    Ümraniyespor, Trendyol 1. Lig’in altıncı haftasında Iğdır FK karşısında 1-0’lık bir mağlubiyet alırken, teknik direktör Bülent Bölükbaşı kaybedilen maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Bölükbaşı, “Oyuncularımın gösterdiği çaba ve mücadelelerinden son derece memnunum. Ancak, şanssız bir golle kaybettik. Maç boyunca iyi oynadığımız anlar ve pozisyonlar bulduk, fakat hala üstesinden gelemediğimiz bir konsantrasyon eksikliği söz konusu” dedi.

    Konsantrasyon Eksikliği ve Gelecek Hedefler

    Bölükbaşı, oyuncularının geçen sezonki başarılarını tekrar yakalamakta güçlük çektiğini ifade etti. “Geçen yılda başarılı olduğumuz birçok noktada bu sene zorluk yaşıyoruz. Ancak, zaman kaybetme lüksümüz yok. Lig devam ediyor ve karşılaşmalar hızla ilerliyor. En kısa sürede bu durumu düzeltip, hedeflerimizi gerçekleştirmek için yukarılara çıkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

    Ümraniyespor, önümüzdeki maçlar için teknik kadro ve oyuncularla birlikte çözüm arayışlarına devam edecek.