Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bulanık’taki Silahlı Kavga Sonrası 1 Ölü, 2 Şüpheli Tutuklandı

    Muş’un Bulanık ilçesinde iki aile arasında okulda başlayan bir çekişme, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda S.K. yaşamını yitirirken, A.K. yaralandı. Firar eden şüpheliler Ç.G. ve E.G., suç aletiyle birlikte yakalanarak tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

    Muş'un Bulanık ilçesinde iki aile arasında okulda başlayan bir çekişme,

    Bulanık’ta Okul Kaynaklı Silahlı Kavga: Bir Ölü, Bir Yaralı

    Muş’un Bulanık ilçesinde, iki aile arasında okulda başlayan bir anlaşmazlık, maalesef silahlı bir çatışmaya dönüşmüş durumda. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralanmış olarak hastaneye kaldırıldı.

    Olayın Ardından Gelişmeler

    Olayın merkezinde ağır yaralanan S.K., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan A.K. ise hastanede gördüğü tedavinin ardından ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Olay yerine hemen intikal eden güvenlik güçleri, çevrede yaptıkları incelemeler sonucunda tabanca kovanları ve çeşitli boyutlarda sopalar buldu. Soruşturma ekipleri, buldukları delillerle birlikte çevredeki ikametlerde de detaylı aramalar gerçekleştirdi.

    Şüphelilerin Yakalanması

    Olay öncesi kaçan şüpheliler, Ç.G. ve E.G., 25 Kasım 2025 tarihinde suç aleti olduğu düşünülen silah ile birlikte yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan suçlular, 27 Kasım 2025 tarihinde Bulanık Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi. Hakimlik, her iki şüpheliyi tutuklayarak Patnos Kapalı L Tipi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.

    Soruşturma ise devam etmekte olup, olayın detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.