Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Buharkent’te market ve kahveler denetlendi

    AYDIN’IN BUHARKENT İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EROL’UN TALİMATIYLA SAHAYA İNEN ZABITA EKİPLERİ MARKET VE KAHVEHANELERDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Aydın’ın Buharkent ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Erol’un talimatıyla sahaya inen zabıta ekipleri market ve kahvehanelerde denetim gerçekleştirdi.

    Buharkent Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki denetimlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Erol’un talimatıyla sahaya inen zabıtalar, haksız rekabetin önüne geçmek hedefiyle ilçe genelindeki market ve kahvehaneleri denetledi. Yapılan kontrollerde ekipler, hijyen kurallarına uymayan, raf etiketi bulunmayan, fahiş fiyat uygulayan ve son kullanım tarihi geçmiş ürün bulunduran işletmelere cezai işlem uyguladı.

    Konu ile ilgili Buharkent Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Belediye Başkanımız Mehmet Erol’un talimatları ile ilçe merkezimizde bulunan market ve kahvehanelerde zabıta ekiplerimiz denetim gerçekleştirdi. Hijyen kurallarına uymayan, raf etiketi bulunmayan, fahiş fiyat uygulayan ve son kullanım tarihi geçmiş ürün bulunduran işletmelere ceza işlem uygulanmış olup, halkımıza kaliteli hizmet sunan esnaflarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizin düzenini muhafaza eden, vatandaşlarımızın esenlik, sağlık ve huzurunu koruyan, zabıta ekiplerimiz 7/24 alanında aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.