Buharkent'te Başkanlık Koltuğu Değişti

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Erol, minik öğrencileri makamında ağırladı ve başkanlık koltuğunu devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen bu etkinlikte, Başkan Erol, öğrencilere makamında yer verdi.

Çocukların taleplerini dinleyen Başkan Erol, daha sonra temsili olarak makam koltuğunu Masal Şan ve İdris Özgür Demirci'ye devretti. Başkanlık koltuğuna geçen minik öğrenciler, taleplerini bildirerek ilgili birim personeline talimatlarını verdi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, çocukların hayallerini özgürce ifade edebildiği bir gelecek için çalıştıklarını belirtti. Erol, “Bugün başkanlık koltuğumuzu geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımız Masal Şan ve İdris Özgür Demirci'ye devrettik. Çocuklarımızın söz sahibi olduğu, hayallerini özgürce ifade edebildiği bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki yarınlarımız, onların bugünden kurduğu hayallerle şekillenecek. Tüm evlatlarımıza sağlıkla, mutlulukla ve başarılarla dolu aydınlık bir gelecek diliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi