Bozdoğan’da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı, Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

1 Min Read

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde meydana gelen orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde söndürülerek kontrol altına alındı. Şu anda bölgede soğutma işlemleri devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Altıntaş Mahallesi Sırca bölgesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Yangın haberinin alınmasının ardından Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye birimleri, Bozdoğan Belediyesi’ne ait iş makineleri ve su tankerleri hızla olay yerine gönderildi. Aynı zamanda, mahalle sakinleri de yangınla mücadele çalışmalarına katılarak destek verdi. Yoğun müdahale neticesinde yangın kontrol altına alındı ve şu anda soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Yangının yaklaşık 2 hektarlık bir alanı etkilediği bildirildi.

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel ve Kaymakam Yunus Emre Polat, yangın bölgesine giderek yapılan çalışmaları yerinde izledi. Başkan Özel, yangının kontrol altına alındığını aktararak, bu süreçte emeği geçen ekiplere teşekkürlerini iletti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version