Boyabat’ta Evde Çıkan Yangında Alzheimer Hastası Dumandan Etkilendi, Hastaneye Kaldırıldı

Sinop’un Boyabat ilçesinde çıkan ev yangınında Alzheimer hastası H.T. dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayın nedenine dair soruşturma başlatıldı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde çıkan ev yangınında Alzheimer hastası H.T. dumandan

Boyabat’ta Ev Yangını: Alzheimer Hastası Hastaneye Kaldırıldı

Sinop’un Boyabat ilçesinde meydana gelen bir ev yangını, ciddi bir sağlık olayı ile sonuçlandı. Yangında dumandan etkilenen Alzheimer hastası, hastanede tedavi altına alındı. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri hemen müdahale etti.

Yangının Sebebi Henüz Belirsiz

Boyabat’ın Camikebir Mahallesi’ndeki bir evde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olay anında evde bulunan Alzheimer hastası olan H.T., yoğun duman nedeniyle etkilendi. İhbar sonrası hızla olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, acil müdahale gerçekleştirdikten sonra hastayı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yangının maddi kayba neden olduğu ve çıkış sebebinin araştırıldığı bildiriliyor.