Benjamin Bouchouari: Futbol Benim İçin Her Şey
Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Benjamin Bouchouari, futbol oynamanın bir oyuncunun yaşayabileceği en güzel deneyim olduğunu açıkladı.
Bouchouari, bordo-mavili takımın medya ekibine verdiği röportajda, futbolun hayatındaki önemine ve takım arkadaşlarıyla olan ilişkilerine vurgu yaptı. “Bir futbolcunun en güzel duygusu, en keyifli anı futbol oynamaktır” şeklinde konuşan Bouchouari, sporun onun yaşamında merkezi bir rol oynadığını ifade etti. Eğer geçmişte bir efsane ile sohbet etme fırsatı bulursa, Lionel Messi’yi seçeceğini belirtti. Ayrıca, profesyonel futbolculuğun en çetin yönü olarak zihinsel mücadeleyi işaret etti. “Bazen fiziksel olarak iyi hissedebilirsiniz, ama zihinsel olarak gerçekten zorluklar yaşayabiliyorsunuz” diye ekledi.
Kariyerinin Dönüm Noktaları
Faslı oyuncu, geçen sezon Saint-Etienne’de oynarken Toulouse maçı sonrası yaşadığı küme düşmenin kariyerinde en acı hatıra olduğunu dile getirdi. Bununla birlikte, ilk profesyonel maçına çıktığı günün en mutlu anı olduğunu da sözlerine ekledi. Sahada adaletsizliklerden fazlasıyla rahatsız olduğunu belirten Bouchouari, “Gol atmak yerine asist yapmayı tercih ederim. Kendimi hızlı ve teknik bir futbolcu olarak tanımlıyorum” dedi.










