Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boşanma Sürecinde Polis Merkezinde Koca, Kayınbiraderi Tarafından Darp Edildi

Mersin’in Silifke ilçesinde, boşanma aşamasındaki Mehmet T., çocuklarına yönelik şiddet iddiasıyla gittiği polis merkezinde kayınbiraderi K.D. tarafından darp edildi. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, Mehmet T., hem kendisinin hem de oğlunun psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. Avukatı Ahmet Serdar Çelikel, duruma hukuki yoldan müdahale edeceklerini açıkladı.

Mersin'in Silifke ilçesinde, boşanma aşamasındaki Mehmet T., çocuklarına yönelik şiddet

Silifke’de Boşanma Süreci Korkunç Bir Olayla Devam Etti

Mersin’in Silifke ilçesinde, boşanma aşamasındaki bir adam, polis merkezinde kayınbiraderi tarafından darp edildi. Olayın detayları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Baba ve Çocuklar Polise Gitti

İddialara göre, 48 yaşındaki Mehmet T. ve eşi M.T. (38), Şubat ayında süregelen şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Eylül ortalarında, şiddet gördüklerini öne süren iki çocuklarından biri olan 10 yaşındaki A.T. ile birlikte polis merkezine müracaat etti. Mehmet T., ifadesini verdikten sonra dışarı çıkmak için kapıyı açtığında kayınbiraderi K.D. ile karşılaştı. Çocuklarıyla birlikte dışarı kaçmaya çalışan baba, kayınbiraderinin saldırısına uğradı. O anlar polis müdahalesiyle sona ererken, güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Mehmet T.’nin Şikayeti ve Psikolojik Durumu

Olayla ilgili olarak darp edilen Mehmet T., şikayetçi olduğunu belirtti. Eşiyle yaşadığı ayrılığın ardından sürecin zorlu geçtiğini ifade eden Mehmet, “Eşimin kardeşi daha önce de beni tehdit etmişti ve bu durumu savcılığa bildirmiştim. Son olarak, oğlumun şiddet gördüğünü iletmesi üzerine polis merkezine gittik. Oğlum ile hava almak için kapıyı açtığımda kayınbiraderim kolumdan tuttu ve dışarı çekmeye çalıştı. O esnada çocuk da yanımdaydı. Daha sonra beni çocuğumun önünde darp etti” şeklinde konuştu.

Yaşanan olayın ardından hem kendi hem de çocuğunun ruhsal durumunun bozulduğunu aktaran Mehmet T., aldığı sağlık raporunda gözünde kalıcı bulanıklık oluştuğunu da ifade etti. Olayla ilgili adli süreç ise devam ediyor.

Avukatı Hukuki Mücadele Başlatacaklarını Açıkladı

Mehmet T.’nin avukatı Ahmet Serdar Çelikel, müvekkilinin polis merkezinde kayınbiraderi tarafından darp edildiğini ve hukuki anlamda her türlü mücadeleyi vereceklerini belirtti. Olayın ciddiyetine dikkat çeken Çelikel, müvekkillerinin haklarının korunacağını vurguladı.

Bu olay, boşanma sürecinde yaşanan şiddetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.