Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

1 Min Read

**Kayseri’de Korkunç Cinayet: Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokakta Bıçakladı**

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, boşanma sürecindeki eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren bir adam, adliye tarafından tutuklandı.

**Olayın Detayı**

Selimiye Mahallesi Ortahisar Sokak’ta yaşanan bu korkunç hadise, R.A. (32) isimli şahsın, boşanma aşamasındaki eşi Rabia A. ile konuşmak üzere çağrılmasıyla başladı. Çalıştığı yerden yeni dönen Rabia A., R.A.’nın çağrısı üzerine dışarıya çıktığında, aralarındaki diyalog kısa sürede tartışmaya dönüştü. Tartışmanın ilerlemesiyle R.A., yanında taşıdığı bıçakla Rabia A.’yı boğazından yaraladı. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Rabia A.’nın yapılan ilk müdahalede hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Rabia A.’nın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

**Tutuklama Süreci**

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayın faili R.A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede, “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, Kayseri’de gündemi sarsan bir cinayet vakası olarak yerini aldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version