Bolu’daki Grand Kartal Oteli’nde çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturmada iki yetkili adliyeye sevk edildi.

1 Min Read

Bolu’da bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangınla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal, gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

21 Ocak gecesi Bolu’nun Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otelde çıkan yangın, 78 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde 28 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden otelin sahibi Halit Ergül, genel müdürü Emir Aras, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ve İtfaiye Müdürü vekili Kenan Coşkun’un aralarında bulunduğu 19 kişi tutuklanmıştı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Son olarak, Sırrı Köstereli ve Bünyamin Bal’ın da gözaltına alınmasıyla birlikte, jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version