Bolu’da Yağış Sonrası Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu
Bolu’da meydana gelen trafik kazasında, yağmurun etkisiyle kayganlaşan bir yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda bir otomobil tarlaya düştü. Kazada bir kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunun Gövem köyü bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiler doğrultusunda, Mudurnu’dan Bolu yönüne ilerleyen Harun K. yönetimindeki 67 AAV 617 plakalı araç, yağan yağmurun yol üzerinde yarattığı kaygan zemin sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Araç, yolun dışına çıkarak yaklaşık 100 metre boyunca tarlada ilerlemeye devam etti ve bu süreçte önüne çıkan ağaçları devirerek durabildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralı sürücüye ilk yardımı kaza yerinde sağlayarak yardımda bulundu.
İhbar üzerine olay yerine hızlıca 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralı sürücü Harun K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç ise tarlaya düşerek hurdaya döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.