Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bolu’da Mülki İdare Amirleri Toplantısında Su Sayacı Uygulaması Gündeme Alındı

    Bolu Valisi Abdulaziz Aydın başkanlığındaki Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı’nda köylerde su sayacı uygulaması ve kış tedbirleri gibi konular ele alındı. Vali Aydın, kamu hizmetlerinin etkinliği için halk odaklı bir yaklaşım benimseneceğini vurguladı.

    Bolu Valisi Abdulaziz Aydın başkanlığındaki Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı'nda

    Bolu’da Mülki İdare Amirleri Toplandı

    Bolu Valisi Abdulaziz Aydın’ın liderliğinde düzenlenen Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı’nda, köylerde su sayacı uygulamasının hayata geçirilmesi konusu gündeme alındı.

    Bolu Valiliği bünyesinde gerçekleştirilen bu toplantı, kentteki kamu hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Toplantıda, ildeki idari meseleler ve güncel gelişmeler üzerinde duruldu.

    Kış Öncesi Hazırlıklar Ele Alındı

    Değerlendirme sürecinde, Türkiye genelinde yürütülen kamu yatırımları ve KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi) kapsamındaki çalışmaların mevcut durumu ayrıntılı bir şekilde incelendi. Aynı zamanda yaklaşan kış mevsimi öncesinde alınacak önlemler ve yapılacak hazırlıkların gözden geçirilmesi gerektiği vurgulandı. Yerel halkın ihtiyaçlarını gidermek adına, hane ziyaretlerinin artırılması yönünde kararlar alındı. Bunun yanı sıra, halk sağlığını tehlikeye atan unsurlara karşı yürütülen uyuşturucu ile mücadele projelerinin etkisi de değerlendirildi.

    Köylerde Su Sayacı Uygulaması Başlatılacak

    Toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer alan köylerde su sayacı uygulamasının devreye alınması konusunun geçen günlerde İl Genel Meclisi’nde de ele alındığı öğrenildi. Bu uygulamanın amacı, köylerde su kullanımının daha iyi bir şekilde kontrol edilmesini sağlamak. Ayrıca, ulaşım güvenliği bağlamında kara yollarındaki hız sınırları ile ilgili uygulamalarda tek bir sistem oluşturulması gerekliliği üzerinde de duruldu.

    Toplantının son kısmında konuşma yapan Vali Abdulaziz Aydın, yürütülen tüm projelerin vatandaş odaklı bir anlayışla ve kurumlar arasında sağlanan tam koordinasyon içerisinde ilerlemesi gerektiğinin altını çizdi.