Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bolu’da Motosiklet Kazasında Trafik Polisi Talha Uluadaoğlu Hayatını Kaybetti

    Bolu’nun Mengen ilçesinde, Zonguldak Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 27 yaşındaki trafik polisi Talha Uluadaoğlu, motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan kontrollerde Uluadaoğlu’nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazesi otopsi için hastane morguna gönderildi.

    Bolu’nun Mengen ilçesinde, Zonguldak Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 27

    Bolu’da Trafik Polisi Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

    Bolu’nun Mengen ilçesinde bir trafik polisi, motosikleti ile seyir halindeyken kontrolden çıkarak kaza geçirdi ve olay yerinde yaşamını yitirdi.

    Kaza Detayları

    Mengen-Zonguldak kara yolunun Dorukan Tüneli yakınlarında gerçekleşen kaza, 27 yaşındaki Zonguldak Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi Talha Uluadaoğlu’nun ölümüne yol açtı. Uluadaoğlu, Devrek istikametinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 50 metre sürüklendi.

    Olay sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Gelen sağlık ekipleri, Uluadaoğlu’nun yaşamını yitirdiğini doğruladı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı detaylı inceleme sonrasında, Talha Uluadaoğlu’nun cenazesi otopsi yapılması için hastane morguna gönderildi.

    Olay hakkında geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu üzücü olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.