Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bolu Geçişinde TEM Otoyolu’nda Üstyapı Onarımı Nedeniyle 4 Günlük Trafik Düzenlemesi Yapılacak

    Bolu Valiliği, 16-20 Haziran tarihlerinde TEM Otoyolu Bolu geçişinde üstyapı onarımı nedeniyle yolun trafiğe kapatılacağını açıkladı. Trafik, tek yönlü olarak düzenlenecek ve çalışmalar 20 Haziran’da tamamlanması bekleniyor.

    Bolu Valiliği, 16-20 Haziran tarihlerinde TEM Otoyolu Bolu geçişinde üstyapı

    TEM Otoyolu’nda Üstyapı Onarım Çalışmaları Başlıyor

    TEM Otoyolu üzerindeki Bolu geçidinde, İstanbul istikametinde 1.5 kilometrelik bir alanda üstyapı onarım çalışmaları yapılacak.

    Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 16-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu çalışmalar, Bolu Doğu ve Bolu Batı kavşakları arasında yer alacak. Çalışmalar süresince yolun tek bir karayolundan trafiğe kapatılacağı ifade edildi. Trafik akışı ise Ankara yönünden sağlanacak olan 2 şerit İstanbul, 1 şerit Ankara yönünde yönlendirilecektir.

    Trafik Akışı ve Sürücüler için Öneriler

    Karayolları ekipleri tarafından yürütülecek olan onarım çalışmaları, Doğu Gişeleri’nden Tatlar köyüne kadar uzanan güzergahı kapsayacak. İstanbul yönüne seyahat eden sürücüler, trafiğin akışını sağlamak adına Ankara yönüne aktarılan şeritlerden ilerleyebilecekler. Çalışmaların, 20 Haziran Cuma günü saat 17.00 itibarıyla tamamlanması hedefleniyor. Sürücülerin bu tarihler arasında dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları dikkate almaları önerilir.