Bolu Dağı Tüneli’nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Üç Yaralı Var

Editör
1 Min Read

Kaza Bolu Dağı Tüneli Çıkışında Meydana Geldi

Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki TEM Otoyolu’nda meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 1’i ağır toplamda 3 kişi yaralandı. Yaşanan olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Lütfiye Ortahüner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Otomobil Bariyerlere Çarptı

Edinilen bilgilere göre, kaza 4. viyadükün yakınlarında gerçekleşti. Zeynep Ortahüner’in kullandığı 06 KZG 70 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yolda spin attı. Çarpmanın etkisiyle başıboş bir şekilde yola devam eden araç, kontrolden çıkarak durabildi. Kazada ağır yaralanan Lütfiye Ortahüner’in yanı sıra, sürücü Zeynep Ortahüner ve Yılmaz Ortahüner de hafif yaralandı.

Yaralılara İlk Müdahale Yapıldı

Olay sonrası sağlık, otoyol jandarma ve karayolları ekipleri, hızlı bir şekilde bölgeye sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altında alındı. Ne yazık ki, Lütfiye Ortahüner yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış