Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolu Batı Gişeleri’nde Kontrolden Çıkan Tırın Dorse Demir Profilleri Yola Saçıldı, Sürücü Yaralandı

Bolu Batı Gişeleri yakınında, Uğur V. yönetimindeki tır, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdaki bariyerlere çarptı. Yaralı sürücü, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Otoyol Ankara yönündeki trafik bir süre kontrollüydü.

Bolu Batı Gişeleri yakınında, Uğur V. yönetimindeki tır, direksiyon hakimiyetini

TEM Otoyolu’nda Feci Kaza: Tır Refüje Çarptı

Bolu Batı Gişeleri mevkiinde yaşanan yol kazasında bir tır kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda sürücü yaralanırken, tırın dorsesinde bulunan demir profiller yola yayıldı.

Kazanın sabah saatlerinde meydana geldiği bildiriliyor. Uğur V. yönetimindeki 42 E 6794 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj üzerindeki demir bariyerlere çarparak durdu. Çarpmanın şiddeti nedeniyle tırın dorsesindeki demir malzemeler yola savruldu. Olayla ilgili yapılan ihbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, araçta sıkışan sürücüyü kurtararak ambulansla hastaneye sevk etti.

Trafik Akışı Kontrollü Olarak Sağlandı

Kaza sonrasında TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde ulaşım bir süre kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Kurtarma ve temizlik çalışmaları sonrasında trafik akışı normale döndü. Yetkililer, sürücülerin bu bölgedeki seyahatlerini dikkatli bir şekilde yapmalarını öneriyor. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına uyması gerektiği vurgulanıyor.