Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bölgesel Amatör Lig’deki maçlar olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi

    Türkiye Futbol Federasyonu, 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynanacak maçların olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Bu durum özellikle Develigücü ve Yahyalıspor’un karşılaşmalarını da etkiledi.

    Türkiye Futbol Federasyonu, 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde Bölgesel Amatör Lig'de

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) kapsamında bu hafta sonu gerçekleştirilecek karşılaşmalar, olumsuz hava koşulları nedeniyle başka bir tarihe ertelendi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 22-23 Şubat tarihlerinde düzenlenmesi planlanan BAL müsabakalarının ileri bir tarihe kaydırıldığını duyurdu. BAL 4. Grup’taki Develigücü ile Yahyalıspor arasında gerçekleşecek olan bu hafta sonu yapılması beklenen maçlar da iptal edildi.

    TFF tarafından yapılan resmi açıklamada; “Ülke genelindeki olumsuz hava şartları.

    neninde, kulüplerimizin seyahat etmesi sırasında yaşanabilecek sıkıntılar dikkate alınarak, Bölgesel Amatör Lig’de 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleştirilmesi öngörülen tüm karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadelerine yer verildi.