Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bodrum’da Kurban Bayramı Öncesi Temizlik ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

    Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında temizlik, budama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. 56 mahalledeki ekipler, kent estetiği ve çevre sağlığını korumak için koordineli olarak faaliyet gösteriyor.

    Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında temizlik, budama ve çevre

    Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı

    Bodrum Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı’nın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Temizlik, budama ve çevre düzenleme faaliyetleri, bu döneminde öncelikli hedefler arasında yer alıyor.

    Koordineli Çalışmalar Devam Ediyor

    Kurban Bayramı dolayısıyla Bodrum’daki Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Cenaze Hizmetleri Birimi’nden oluşan ekipler, yarımadada çevre sağlığı ve görselliği artırmak için bir araya geldi. Ekipler, Bodrum’un dört bir yanındaki alanlarda koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte.

    56 Mahallede Temizlik Faaliyetleri

    Ot biçme, budama ve genel temizlik işlemleri, Bodrum’un karaova, Yalıkavak ve Turgutreis gibi farklı noktaları da kapsayan 56 mahallede gerçekleştiriliyor. Son olarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, Konacık Mahallesi’ndeki Alparslan Türkeş Bulvarı ve Gaz Deresi Caddesi’nde bu sabah saat 04:30’da çalışmalarına başladı. 85 kişiden oluşan ekip, bölgedeki temizlik ve düzenleme faaliyetinde etkili bir şekilde görev aldı.