Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bodrum FK, Enis Bardhi’yi Sezon Sonuna Kadar Renklerine Bağladı

    Bodrum FK, Trabzonspor’dan ayrılan 29 yaşındaki Enis Bardhi’yi sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Bardhi, takımda 10 numaralı formayı giyecek. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, taraftarların desteğiyle önemli başarılar elde edeceklerini vurguladı.

    Bodrum FK, Trabzonspor'dan ayrılan 29 yaşındaki Enis Bardhi'yi sezon sonuna

    Bodrum FK, sezon sonuna dek kadrosuna 29 yaşındaki Kuzey Makedonyalı orta saha oyuncusu Enis Bardhi’yi kattığını duyurdu. Son olarak Trabzonspor forması giyen Bardhi, kulüple yollarını ayırdıktan sonra Bodrum ekibinin renklerine bağlanmış oldu. 2022 yılında Trabzonspor’a transfer edilen oyuncu, bordo-mavili takım ile toplamda 73’ü Süper Lig olmak üzere 97 maça çıkmış ve bu süreçte 14 golle birlikte 7 asist yapmıştı. Bodrum FK’da 10 numaralı forma giyecek olan Bardhi, kulübün ara transfer dönemindeki ikinci önemli takviyesi oldu.

    Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, sosyal medya üzerinden taraftarlarla paylaştığı mesajda, “Sizler bu takımın en büyük güç kaynağısınız. Enis Bardhi gibi bir yıldızı, sizlerin destekleriyle kadromuza kattık. Sahada her zaman mücadele eden bir ekip oluşturmak amacıyla çalışıyoruz ve önümüzdeki günlerde 2-3 transfer daha açıklayacağız. Bizim hedefimiz yalnızca sahada değil, saha dışındaki mücadelede de adaletli bir ortam yaratmak. Hakem kararlarının adil olduğu bir ligde, büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Sizler ile birlikte bu takım çok özel işler başaracak” dedi.