Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bodrum Belediyesi, Yıpranmış Türk Bayraklarını Yeniliyor: 15 Noktada Değişim Yapıldı

    Bodrum Belediyesi, kıyı ve ada bölgelerindeki yıpranmış Türk bayraklarını yenilemek amacıyla 11-15 Ağustos tarihleri arasında 15 farklı noktada bayrak değişim çalışması yaptı. Yetkililer, bu tür uygulamaların düzenli olarak devam edeceğini açıkladı.

    Bodrum Belediyesi, kıyı ve ada bölgelerindeki yıpranmış Türk bayraklarını yenilemek

    Bodrum’da Eski Türk Bayrakları Yenileniyor

    Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde yıpranmış olan Türk bayraklarını değiştirme kararı aldı. Bu kapsamda, Belediye’nin Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi, bayrak yenileme çalışmalarını hayata geçiriyor. Özellikle kıyı ve ada bölgelerindeki bayrakların yenilendiği bu projede, Türk bayrağının onurunu korumak hedefleniyor.

    11-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen bayrak değişim çalışmaları, tam 15 farklı noktada gerçekleşti. Kargı Adası, Çelebi Adası, Adaboğazı İç Ada, Küçük Ada, Orak Adası, Kargıcak Küçük Ada, Haremtan Burnu, Karaada Fenerli, Yassıkaya ve Yarlı Burunları gibi yerler bayrakların değişiminden nasibini aldı. Ayrıca, Kızılburun, Pabuç Koyu, Sarnıçlı Koy, Kissebükü Yıldız Adası ve Mazıköy Hurma Koyu’nda da bayraklar yenilendi.

    Belediye yetkilileri, bu bayrak yenileme faaliyetlerinin düzenli aralıklarla devam edeceğini ifade ederek, halkın gurur kaynağı Türk bayraklarının her zaman göklerde dalgalanması için gerekli çalışmaları yürüteceklerini belirtti.