2025 Yılı Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda Dostluk Hakim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen 2025 Yılı Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda huzurevleri, dostça ve centilmence bir mücadele sergiledi.
Bilecik Huzurevi Galibiyetle Başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvanın 4. grup 2. yarı ilk maçında, karşılaşmalar heyecan dolu anlara sahne oldu. Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (HYBRM) takımı, Gebze Huzurevi ile karşı karşıya geldi ve maçı 12-10’luk skorla kazanarak turnuvaya galibiyetle giriş yaptı. Bu karşılaşmada her iki ekip de gösterdikleri centilmenlik ve sportif ruh ile izleyenlerden büyük takdir topladı. Bilecik ekibi, son anlarda gösterdiği üstün performansla maçı lehine çevirmeyi başardı.
Başarılar Teşekkürlerle Taçlandırıldı
Maçın ardından, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu değerlendirmelerde bulunarak, turnuvanın arkadaşlık ve kaynaşma ruhunu vurguladı. Türkoğlu, “Başta Büşra Müdürümüz olmak üzere Gebze Huzurevi Bocce takımına, huzurevi personeline ve centilmence oyunları için hepsine teşekkür ederiz. Bu organizasyon, her karşılaşmada dostluğun galip geldiği bir platformdur. Emek veren herkese minnettarız” şeklinde açıklamalarda bulundu.
KÜTAHYA’DA GASTRONOMİ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ
KÜTAHYA’DA GASTRONOMİ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ



