Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bitlis Güroymak’ta Freni Boşalan Tır, 8 Araca Çarptı: Olay Yeri Dron ile Görüntülendi

    Bitlis’in Güroymak ilçesinde, freni boşalan bir tır, yol kenarındaki sekiz araca çarptı. Dron görüntülerinde hurdaya dönen araçlar ve panik içindeki vatandaşlar görünürken, kaza sonrası yol tek şeritten kontrollü olarak açıldı. Hafif yaralıların tedavileri sürüyor, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, freni boşalan bir tır, yol kenarındaki sekiz

    Kaza Detayları ve Dron Görüntüleri

    Bitlis’in Güroymak ilçesinde meydana gelen kazada, freni boşalan bir tırın yol kenarında bulunan sekiz araca çarpması sonucu büyük bir kargaşa yaşandı. Olay sonrası bölgeyi havadan görüntüleyen dron, kazanın boyutlarını gözler önüne serdi. Görüntülerde, hurdaya dönen araçlar ve etrafa dağılmış parçalar yer aldı. Panik halinde olan vatandaşlar dikkat çekerken, ilçe girişindeki dar alanda oluşan karışıklığın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldığı görüldü.

    Trafik Durumu ve Yaralılar

    Kaza sonrası uzun bir süre trafiğe kapalı kalan yol, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kontrollü olarak tek şerit halinde ulaşıma açıldı. Olaya karışan tır ve araçların kaldırılma işlemleri devam ederken, kaza sırasında hafif yaralanan bazı vatandaşların hastanelerde tedavi gördüğü bildirildi. Yetkililer, kazaya neden olan koşulları araştırmak üzere kapsamlı bir soruşturma başlattıklarını açıkladı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı