Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü, Gazeteciler Cemiyeti ile İşbirliği Olanaklarını Görüştü

    Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Elmastaş ve Cemiyet Başkanı Hakan Okay, işbirliği olanaklarını tartıştı. Öğrenci stajları ve yerel medya işbirliğine yönelik projeler öne çıktı.

    Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Gazeteciler

    **Bitlis Eren Üniversitesi’nden Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret**

    Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’ni (BİGACEM) ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Hakan Okay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

    **İşbirliği Üzerine Görüşmeler**

    Ziyaret sırasında üniversite ve cemiyet arasındaki işbirliğine dair potansiyel projeler ve yürütülebilecek çalışmalar üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. Prof. Dr. Elmastaş, üniversitenin mevcut çalışmaları ve öğrencilerin akademik yönelimleri için geliştirdiği projeler hakkında katılımcılara bilgi sundu.

    **Gelecek Projeler ve Staj İmkanları**

    Cemiyet Başkanı Hakan Okay, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin devam eden projeleri ve gelecekte hayata geçirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle BEÜ’nün iletişim bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler için BİGACEM ile staj imkanının artırılması ve yerel medya ile daha sıkı bir işbirliği kurulması üzerinde duruldu. Ayrıca, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin Bitlis Basın Müzesi Projesi’ne akademik destek sağlanmasının önemine değinildi.

    **Temennilerle Sonlanan Görüşme**

    Yapılan karşılıklı değerlendirmelerin ardından, ilerleyen dönemlerde ortak projeler için işbirliğinin güçleneceği umuduyla görüşme sona erdi. Bu tür buluşmaların, akademik ve medya dünyası arasındaki köprüleri pekiştirmesi bekleniyor.