Bir Aileyi Yok Eden Felakette Yaşam Savaşını Kaybeden Babanın Mezarına Yeni Kazı Yapıldı

1 Min Read

Afyonkarahisar’daki Trajik Olayda Yeni Gelişmeler

AFYONKARAHİSAR (İHA) – İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen zehirlenme olayında hayatını kaybeden baba Servet Böcek’in eşi ve çocuklarının hemen yanına bir mezar kazıldı.

12 Kasım tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan bir otelde meydana gelen olayda, tatil için Almanya’dan İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek çiftiyle, çocukları Kadir ve Masal ani rahatsızlık belirtisi göstererek hastaneye sevk edildi. Maalesef, anne Çiğdem Böcek ve 2 çocuğu bu olayda hayatlarını kaybederken, baba Servet Böcek yaklaşık bir hafta boyunca sahip olduğu yaşam mücadelesini dündüz geç saatlerde yitirerek yaşamını sonlandırdı.

Mecbur Kalınan Ayrılığın Acısı

Acı haberin ardından, Baba Böcek için eşi ve çocuklarının yanına mezar kazıldığı öğrenildi. Yan yana dizilen mezarlar görenlerin kalbini dağlarken, Böcek’in otopsisi tamamlandıktan sonra, cenazesinin aile bireylerine teslim edileceği belirtiliyor. Cenazesi yarın düzenlenecek tören sonrası, diğer aile üyelerinin yanına defnedilecektir.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version