Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bingöl’de 5 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi

    BİNGÖL’DE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNCE YAPILAN OPERASYONDA, 4 TARLA İÇERİSİNDE 5 BİN 665 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, 4 tarla içerisinde 5 bin 665 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

    Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurlarınca Genç kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti, yasa dışı ekiminin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 4 tarla içerisinde toplam 5 bin 665 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır. Bingöl İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu madde ile mücadelesi halkımızın desteği ile devam edecektir” denildi.