Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik’te “yan bakma” yüzünden kavga çıkan iki gençten biri karnından ağır yaralandı

    Bilecik’te yan bakma nedeniyle gelişen tartışma, H.K.A. ve F.Y. arasında kavgaya dönüştü. F.Y. H.K.A.’yı bıçaklayınca, H.K.A. bıçağı çıkararak F.Y.’yi karnından yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, F.Y.’nin durumu ağır. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Bilecik'te yan bakma nedeniyle gelişen tartışma, H.K.A. ve F.Y. arasında

    Bilecik’te Yan Bakma Nedeniyle Kavga: Bıçaklı Yaralama Olayı

    Bilecik’te meydana gelen olayda, “yan bakma” gerekçesiyle çıkan bir tartışma kavgaya dönüştü ve bu durum ciddi yaralanmalara yol açtı. Olay esnasında bir şahıs, bacağına saplanan bıçağı çıkararak karşısındaki kişiyi ağır yaraladı.

    Olayın Detayları ve Gelişmeler

    Olay, Bilecik’in merkez ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 18 yaşından küçük H.K.A. ile F.Y. arasında, yan bakma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu sırada F.Y., H.K.A.’yı bacağından bıçakladı. Bunun üzerine H.K.A., bacağına saplanan bıçağı çıkartarak F.Y.’yi karnından yaraladı.

    Olayın ardından hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, H.K.A.’yı Bozüyük Devlet Hastanesi’ne, F.Y. ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. F.Y.’nin durumunun kritik olduğu bildirildi.

    Polisin Soruşturma Başlatması

    Yaşanan bu olaya ilişkin polis ekipleri derhal inceleme başlattı. Olay yeri çevresinde güvenlik önlemleri alındı ve tanıkların ifadelerine başvuruldu. Olayın gelişimi ve bireylerin sağlık durumları ile ilgili kamuoyuna bilgiler verilmeye devam edilecek.