Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik’te Uzatma Kablosu Kullanırken Elektrik Çarpması Sonucu Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

    Bilecik’teki Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu’nda 13 yaşındaki B.B.Ç., uzatma kablosunu prize takarken elektrik çarpması sonucu yaralandı. İlk müdahalesi yapılan öğrenci, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi; sağlık durumu ise iyi. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

    Bilecik'teki Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu'nda 13 yaşındaki B.B.Ç., uzatma

    Bilecik’te Elektrik Çarpması: Bir Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

    Bilecik’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu’nda trajik bir olay yaşandı. Bir öğrenci, uzatma kablosunu elektrik prizine takmaya çalıştığı sırada elektrik akımının etkisiyle yaralandı.

    Olayın Detayları ve Müdahale Süreci

    Olay, eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği esnada gerçekleşti. 13 yaşındaki B. B. Ç. isimli öğrenci, bir etkinlik için hazırlık yaparken kabloyu takmasıyla birlikte elektrik çarpması sonucu yere düştü. Derhal sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralı öğrenciye ilk müdahale yapıldı. Ardından, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Sağlık Durumu İyi, Soruşturma Başlatıldı

    Polis, olayla ilgili ayrıntılı bir inceleme başlattı. Yaralanan öğrencinin sağlık durumunun stabil olduğu ve herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verildi. Yetkililer, bu tür kazaların önüne geçebilmek için gereken önlemleri alacaklarını açıkladı.

    Olayla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.