Bilecik’te Trafik Kazası: İki Yaralı
Bilecik’te gerçekleşen ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bir trafik kazası, sürücüler arasında büyük bir panik oluşturdu.
Kaza, Bilecik-Bozüyük-Eskişehir kara yolunun Akasya Altı mevkiinde meydana geldi. Olay sırasında, 44 ER 468 plakalı otomobilin sürücüsü Abdurrahman D., direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu aracını savrulmaya bıraktı ve yan yattı.
Kazanın Ardından İkinci Çarpışma!
Bu talihsiz olay sırasında, aynı yönde ilerleyen 11 ACF 566 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Muhammed A., önünde meydana gelen kaza sonucu devrilen araca çarptı. İki araçta da bulunan sürücüler yaralanarak, olay yerindeki acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralılar daha sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bilgisi edinilirken, polis ekipleri kazanın nedenleri üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yeri incelemeleri devam ediyor.
İNEGÖL İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE DURDURULAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
İNEGÖL İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE DURDURULAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI. ALKOLLÜ SÜRÜCÜ POLİS EKİPLERİNE, “SANKİ CİNAYET Mİ İŞLEDİK 5 TANE KAĞIT İMZALATTIN” DİYEREK CEVAP VERDİ.