Bilecik’te Tekerlek Fırlaması Nedeniyle Dere Yatağına Uçan Araçta İki Kişi Yaralandı

Bilecik’te Feci Kaza: Otomobil Dere Yatağına Uçtu

Bilecik’te bir otomobil, seyir halindeyken sağ ön tekerleğinin yerinden fırlaması neticesinde kontrolden çıkarak dere yatağına düştü. Kazada, 1’i ağır 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olayın Ayrıntıları

Edinilen bilgilere göre, kaza Küplü Köyü bölgesinde, Bilecik-Bozüyük-Eskişehir D650 karayolu üzerinde gerçekleşti. 43 AAH 408 plakalı aracın sürücüsü olan Necdet K., bir anda sağ ön tekerleğin fırlaması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yaklaşık 20 metre yükseklikten dere yatağına düşerek büyük bir sesle yere çakıldı. Kaza sonucu araç sürücüsü Necdet K. ağır yaralanırken, araçta bulunan 12 yaşındaki K.K. ise hafif yaralarla kurtuldu.

Olay yerine hemen intikal eden 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların durumu hakkında detaylı bilgi alınırken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güvenlik Önlemleri ve Soruşturma

Polis, kaza anıyla ilgili teknik incelemelere devam ederken, olayın nasıl gerçekleştiğine dair detayları araştırıyor. Tekerleklerin güvenliği ve otomobil bakımlarının önemi bir kez daha gündeme gelirken, sürücülerden dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

Yorum yapın