Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilecik’te Osmaneli MYO’da Öğrencilere Teknoloji Bağımlılığı Üzerine Bilinçlendirme Eğitimi Verildi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilere, teknoloji bağımlılığı üzerine eğitim verildi. Psikolog Talha Yasin Boz, bilinçsiz teknoloji kullanımının etkilerini aktarırken, İl Müdürü İlkay Türkoğlu da farkındalık çalışmalarının önemini vurguladı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu'ndaki öğrencilere, teknoloji bağımlılığı

Bilecik’te Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi Verildi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu’nda, öğrencilere teknoloji bağımlılığı hakkında bir eğitim programı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tarafından Organize Edildi

Eğitim, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Psikolog Talha Yasin Boz, bu programda öğrencilere teknolojinin yanlış kullanımının psikolojik etkileri ve dijital dünyada sağlıklı alışkanlıkların nasıl edinileceği konularında değerli bilgiler sundu.

Gençler İçin Sağlıklı İletişim Önem Taşıyor

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, gençlerin teknoloji ile sağlıklı bir bağ kurmalarına yönelik farkındalığın artırılmasının önemine vurgu yaptı. Türkoğlu, eğitimi veren Psikolog Talha Yasin Boz’a ve programa katılan öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen bu eğitim programı, gençlerin teknoloji kullanımını daha verimli hale getirmek ve bilinçli bir şekilde dijital dünyada yer almalarını sağlamak amacıyla büyük önem taşıyor.