Bilecik’te Kaçak Tütün Operasyonu: 800 Kilogram Tütün ve Elektronik Sigara Likidi Ele Geçirildi

1 Min Read

Osmaneli’nde Kaçak Tütün Operasyonu

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Osmaneli ilçesinde kaçak tütünle mücadele kapsamında büyük bir operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, istihbarat birimleriyle iş birliği yaparak gerçekleştirdikleri bu operasyonda, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na aykırı faaliyetlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Dört Adrese Eş Zamanlı Baskın

KOM ekipleri, Osmaneli’nde belirlenen dört farklı adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirerek tütün ve tütün ürünlerinin kaçakçılığını önlemeye yönelik önemli bir engel koydu. Gerçekleştirilen aramalarda, yaklaşık 800 kilogram açık tütün ve 9 adet elektronik sigara likidi ele geçirildi.

Gözaltı ve Adli Süreç Başladı

Bu operasyonda, üç şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version