Bilecik’te İtfaiye Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Gerçekleşti
Bilecik’te İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde, öğrenciler itfaiye çalışanlarıyla bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çocuk Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte, 12 farklı eğitim kurumundan yaklaşık 600 öğrenciye ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, İtfaiye Müdürü Fatih Zeyhan ve diğer itfaiye personeliyle bir araya gelerek, yangın güvenliği hakkında merak ettikleri tüm soruları sorma fırsatı yakaladılar. Aynı zamanda yangın söndürme ekipmanlarını kullanarak uygulamalı deneyim elde etme şansı da buldular.
Bilgilendirme ve Eğlencenin Birleştiği Etkinlik
Etkinlikte, İtfaiye Personeli Onur Kemal Sağaslan, öğrencilere yangından korunma yöntemleri, yangınlarla nasıl mücadele edileceği ve temel güvenlik önlemleri hakkında önemli bilgiler aktardı. Programın her anında eğlenceli zaman geçiren çocukların keyifli anları, fotoğraf karelerine yansıdı.
Bu tür etkinlikler, çocuklara yangın güvenliği konusunda erken yaşta bilgi sahibi olma fırsatı sunarken, eğlenerek öğrenmelerini de sağlıyor. Bilecik’teki bu anlamlı etkinlik, öğrencilere unutulmaz anılar bıraktı.
ÇOCUKLAR İTFAİYECİLERLE BULUŞTU