Bilecik’te apartmanda bulunan engerek yılanı, itfaiye ekipleri tarafından güvenle yakalandı.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi’nde bir apartmana giren 1 metre uzunluğundaki engerek yılanı, vatandaşların ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya salındı.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi'nde bir apartmana giren 1 metre uzunluğundaki

Bilecik’te Yılan Alarmı: İtfaiye Ekipleri Engerek Yılanını Yakaladı

Bilecik’in Hürriyet Mahallesi Değerkent Sitesi’nde yer alan bir apartmanda, yılan gören sakinler hemen 112 Acil Çağrı Hattı’nı arayarak durumu bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

Olayın ardından Bilecik Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekibin gerçekleştirdiği dikkatli inceleme sonucunda, 1 metre uzunluğunda bir engerek yılanı tespit edilerek yakalandı.

Yılan Güvenle Doğaya Salındı

Yakalanan yılan, itfaiye ekipleri tarafından herhangi bir zarar görmeden doğal yaşam alanına geri bırakıldı. Olay, yerel halkta kısa süreli bir panik yaşanmasına neden olsa da, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sorunsuz bir şekilde sonuçlandı.