Bilecik’te 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Çerçevesinde Ayak Tenisi Finali Düzenlendi

1 Min Read

Bozüyük’te Öğretmenler Günü Kutlaması

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğretmenler arasında ayak tenisi final maçı yapıldı.

Etkinliğe katılan Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, final müsabakalarını yerinde takip etti. Yarışmada başarılı olan okullara kupa ve madalyaların takdim edilmesi, öğretmenlerin mutluluğuna vesile oldu. Bu organizasyon, öğretmenlerin sportif becerilerini sergilemenin yanı sıra, dayanışma ve birlikteliği artırmak amacıyla planlandı.

Kaymakam Adem Öztürk, “Öğretmenlerimizin elde ettiği başarıları kutlamak ve sosyal etkinliklerde bir araya gelmelerini sağlamak için bu tür organizasyonları önemle destekliyoruz,” şeklinde konuştu.

Dereceye giren okullara ödüllerini bizzat Kaymakam Öztürk takdim etti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir