BİLECİK (İHA) – Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Osmaneli ilçesinde 5 gündür süren orman yangını çalışmaları yerinde takip ediyor.
Orman Yangını ile Mücadele
Bilecik’te yaşanan orman yangınıyla mücadelede, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı öncülüğünde tüm kurumlar seferber oldu. Başkan Subaşı, yangının başladığı ilk andan itibaren sahada incelemelerde bulunarak ekiplerle birlikte mücadeleyi yerinde takip ettiklerini belirtti.
Başkan Subaşı’nın Açıklamaları
“Bu tablo gerçekten çok üzücü. Can kaybımız olmaması en büyük tesellimiz. Ancak ormanlarımız, hayvanlarımız yanıyor. Doğamıza verdiğimiz zarar hepimizi derinden etkiliyor.” diyen Subaşı, yangınla mücadelede tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurguladı.
Koordineli Çalışmalar
Bilecik Belediyesi, AFAD, itfaiye ve diğer kurumlarla koordineli olarak yürütülen söndürme çalışmalarına, bölge halkının da destek verdiğini söyleyen Başkan Subaşı, yangının kontrol altına alınması için çalışmalara hız kesilmeden devam ettiklerini ifade etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BAŞKAN SUBAŞI YANGIN BÖLGESİNDE “DOĞAMIZ VE HAYVANLARIMIZ TEHLİKEDE”