**Beyşehir’de Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı**
Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyon, bariyerlere çarparak şarampole devrildi. Olayda iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.
Kaza Anının Detayları
Kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Beyşehir yönünde seyir halindeki 41 yaşındaki Mustafa Topbaş yönetimindeki kamyon, Çetmi Mahallesi civarında kontrolden çıktı. Kontrolsüz bir şekilde yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarpan kamyon, hemen ardından devrilerek şarampole sürüklendi.
Olayın duyulmasının ardından, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hızla kaza yerine sevk edildi. Kamyonun altında kalan sürücü Mustafa Topbaş ile birlikte, araçtaki Murat Yılmaz (46) olay yerinde yaşamını yitirdi. İki kişinin cansız bedeni, vinç yardımıyla araçtan çıkarıldı.
Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Aracın içindeki 60 yaşındaki A.Y. ise yaralı olarak bulunarak, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Yaşamını yitiren iki kişinin cenazeleri, otopsi işlemleri için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna nakledildi.
Olayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor. Kazanın sebebi ile ilgili detaylı incelemeler sürerken, ulaşımın önemli bir güzergahında meydana gelen bu feci kazanın yarattığı üzüntü, bölge halkını derinden etkiledi.