Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beypazarı’nda Yasa Dışı Yılan Zehri Satışı: 6 Milyon Liralık Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

    Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 6 milyon lira değerinde 19 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. İki şüpheli, yasadışı yılan zehri temin etme ve satma girişiminde bulunmaktan gözaltına alındı.

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 6 milyon

    Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucu 19 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Yaklaşık 6 milyon lira değerindeki bu maddeyle birlikte 2 şüpheli gözaltına alındı.

    Ankara İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, yılan zehrinin bulundurulması, üretimi ve satışı için gereken izinlerin ihlal edildiğini tespit etti. Teknik ve fiziki izleme faaliyetlerinin ardından, Beypazarı’nda durdurulan şüphelilerin aracında değerli zehir tüpleri ele geçirildi ve gözaltına alınan kişiler, kanun dışı faaliyetleri nedeniyle sorgulanmak üzere ilgili birime götürüldü.