Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beylikdüzü’nde Kaybolan Şenol Ekici, Minibüs İçinde Ölü Bulundu

İstanbul Beylikdüzü’nde iki haftadır kayıp olan 42 yaşındaki Şenol Ekici, minibüsünde ölü bulundu. Ailesinin ihbarı sonrası polis ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Ekici’nin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Bu haberin fotoğrafı yok

Beylikdüzü’nde Yaşanan Üzücü Olay

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, iki haftadır kendisinden haber alınamayan bir bireyin minibüsünde ölü bulunduğu bildirildi.

Olay, Kavaklı Mahallesi’nde gelişti. 42 yaşındaki Şenol Ekici’nin ailesi, bir süredir kendisinden haber alamadıkları için durumu polislere bildirdi. İhbar üzerine yola çıkan polis ve itfaiye ekipleri, olay yerine intikal etti. Minibüsün kapısını açarak içeri giren ekipler, Ekici’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, Ekici’nin ölümş nedeninin netleşmesi için otopsi yapılacağı bilgisi alındı. Olayın ardındaki sır perdesinin aralanması için çalışmalar sürüyor.