Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beylikdüzü’nde Kanalizasyon Suyunun Marmara Denizi’ne Karışmasıyla Deniz Rengi Değişti

    Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’nde İSKİ’ye ait bir kanalizasyon giderinin Marmara Denizi’ne saldığı atık su, denizin kahverengi renge dönüşmesine yol açtı. Havadan çekilen görüntüler, kirliliği ve oluşan kötü kokuyu ortaya koydu.

    Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde İSKİ'ye ait bir kanalizasyon giderinin Marmara Denizi'ne

    **Beylikdüzü’nde Kanalizasyon Problemi Deniz Renk Değiştirdi**

    Beylikdüzü’nde yaşanan bir çevre sorunu, Marmara Denizi’nin renginin aniden kahverengine dönüşmesine neden oldu. İSKİ’ye ait bir kanalizasyon giderinden sızan atık su, denizle buluşarak ciddi bir kirliliğe yol açtı.

    Kirlilik Havadan Belgelendi

    Dereağzı Mahallesi’nde meydana gelen olay, havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi. Atık suyun denize karıştığı bölgedeki köpüklenme durumu da dikkat çekici bir hal aldı. Bu kötü durum, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çevrede rahatsız edici bir kokuya sebep oldu.

    Çevresel Etkiler ve Tepkiler

    Denizin kahverengiye dönüşmesi bölge halkı arasında endişelere yol açarken, çevre koruma grupları duruma müdahale edilmesi gerektiğini savunuyor. İSKİ’nin konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Dolayısıyla, çevre kirliliği sorununun asgariye indirilmesi için acil önlemlerin alınması gerekiyor.