Beşiktaş’ta Emeklilerin Sosyalleşebileceği Yeni Bir Merkez Açıldı: Dikilitaş Emekli Evi Hizmete Girdi

1 Min Read

Dikilitaş Emekli Evi Açıldı

Beşiktaş Belediyesi, emekli bireylerin sosyal etkinliklere katılımını teşvik etmek amacıyla Dikilitaş Emekli Evi’ni faaliyete geçirdi. Bu yeni merkezde, emeklilerin hoşça vakit geçirebileceği alanlar oluşturulurken, çayın fiyatı ise yalnızca 1 TL olarak belirlendi.

Açılış etkinliği, Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Ömer Rasim Şişman, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Mehmet Aslan, muhtarlar ve mahalle sakinleri tarafından katılım sağlanarak gerçekleşti. Merkez, yapılan kurdele kesimi ile birlikte kapılarını açtı.

Emekli Evi: Sosyal Bir Buluşma Noktası

Açılışta yaptığı konuşmada, Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Ömer Rasim Şişman, “Burası sadece çay içilecek bir yerden öte; yaşlılarımızın deneyim ve bilgi birikimlerini önemli kılan bir buluşma alanıdır. Emekliler, bizim için bu şehrin ortak aklının en değerli unsurlarıdır ve onların tecrübeleri bizim hazine değerindedir. Bu nedenle çayın fiyatını sembolik olarak 1 TL belirledik. Bu, emeklilere olan saygımızın bir göstergesidir” dedi.

Şişman, ayrıca bu merkezde her bireyin kendini evinde hissetmesi gerektiğini vurgulayarak, buranın herkesin nefes alabileceği bir alan olacağını ifade etti. Beşiktaş Belediyesi, bu tür merkezlerin sayısını artırma çalışmaları içinde olduklarını da ayrıca belirtti.

Merkezin, her gelenin kendi isteği doğrultusunda şekilleneceği bir yer olacağını söyleyen Şişman, “Buraya gelen herkes, kendini evinde gibi hissedecek” şeklinde ekledi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version